Netflix deelt eerste trailer van aangrijpende Zweedse dramafilm 'A Part of You'

Films
maandag, 06 mei 2024 om 16:00
8x1a0094 johanna pettersson
Netflix heeft zojuist de eerste trailer van A Part of You onthuld. De nieuwe Zweedse dramafilm is vanaf 31 mei te zien op de streamingdienst. Sigge Eklund maakt zijn debuut als regisseur en is tevens de producent van de film. Het script, geschreven door Michaela Hamilton, belooft een diepgaande verkenning te zijn van de tienerjaren, met alle ups en downs die daarbij horen.
A Part of You werpt een licht op het leven en de dood en portretteert de ervaring van het zijn van 17 jaar oud en het gevoel hebben dat je hart op het punt staat uit je borstkas te barsten. In het middelpunt staat Agnes (Felicia Maxime), wiens oudere zus Julia (Zara Larsson) alles bezit waar Agnes van droomt: ze is de coolste persoon op school, het middelpunt van elk feest, en ze heeft een relatie met Noel (Edvin Ryding).
Wanneer het ergste gebeurt, wordt de wereld van Agnes op zijn kop gezet en wordt ze gedwongen zichzelf opnieuw uit te vinden. Plotseling staat ze op het punt alles te verkrijgen wat ze ooit heeft gewenst, maar tegen welke prijs?
De hoofdrollen in A Part of You worden vertolkt door Felicia Maxime, Edvin Ryding en Zara Larsson. Maxime en Ryding werkten eerder samen aan Young Royals en The Abyss, terwijl Larsson haar acteerdebuut maakt met deze film. Het ensemble wordt aangevuld met getalenteerde acteurs zoals Ida Engvoll, Mustafa Al-Mashhadani, Alva Bratt, Emil Hedayat, Olivia Essén, Nikki Hanselblad en Maxwell Cunningham.
De productie wordt verzorgd door Stefan H. Lindén en Alexandra Thönnersten van SF Studios, terwijl Tim King als uitvoerend producent aan boord is. A Part of You is vanaf 31 mei te zien op Netflix. Bekijk hieronder de eerste officiële trailer van de nieuwe dramafilm.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!