Nieuwe CBS-misdaadserie 'Tracker' nu ook eindelijk te streamen in Nederland

TV en Series
vrijdag, 03 mei 2024 om 19:00
jtwfudvazh5ffjfpkcxsjvujkn3
De CBS-serie Tracker is eindelijk beschikbaar voor het Nederlandse publiek, te streamen op Disney+. De misdaadserie is gemaakt door Ben H. Winters en gebaseerd op het boek The Never Game van Jeffery Deaver. De hoofdrol wordt vertolkt door Justin Hartley als Colter Shaw, een bedreven survivalist en speurder die zijn brood verdient door wetshandhavers en particulieren te helpen in ruil voor beloningen.
De serie, geproduceerd door 20th Television, kreeg in december 2022 groen licht voor een volledig seizoen, nadat het oorspronkelijk was opgepikt voor een pilot in juli 2022. Gevuld met adembenemende actiescènes en gefilmd in de pittoreske landschappen van British Columbia, Canada, biedt Tracker een visueel feest voor de kijkers, waarbij gebruik wordt gemaakt van de prachtige omgevingen van de Vancouver-metropool en de Vancouver Film Studios.
In de serie volgen we Colter Shaw, een eenling met uitgebreide vaardigheden op het gebied van tracking, terwijl hij het land doorkruist als een "rewardist". Shaw werkt samen met Teddi Bruin, gespeeld door Robin Weigert, en Velma Bruin, vertolkt door Abby McEnany, die hem helpen bij het opsporen van zaken om aan te werken.
De première van Tracker vond plaats op 11 februari 2024, direct na de uitzending van Super Bowl LVIII op CBS, waarmee het direct een groot publiek wist te bereiken. Met een cast bestaande uit getalenteerde acteurs zoals Robin Weigert, Abby McEnany, Eric Graise en Fiona Rene, is de serie nu ook in Nederland te zien. Disney+ heeft de serie eerder deze week stilletjes toegevoegd aan hun aanbod.
Als je op zoek bent naar een spannend avontuur dat je op het puntje van je stoel zal houden, zoek dan niet verder, Tracker is nu beschikbaar om te streamen op Disney+. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!