Episch slotseizoen van Netflix-serie 'Cobra Kai' gaat vanaf 18 juli van start

TV en Series
vrijdag, 03 mei 2024 om 18:00
cob 506 unit 00090r
De Netflix-serie Cobra Kai maakt zich klaar voor zijn zesde en laatste seizoen, dat in juli van start gaat. Seizoen 5 heeft misschien de fans achtergelaten met een relatief vredige noot, maar bereid je voor op een adrenaline-pompende rit nu het komende seizoen zich ontvouwt in een episch 15 afleveringen tellend, driedelig evenement.
De opwinding begint deze zomer met de première van Deel 1 op 18 juli, gevolgd door de release van Deel 2 op 24 november. De serie bereikt zijn hoogtepunt wanneer fans het derde en laatste deel, in 2025 te zien zullen krijgen. Elke batch zal bestaan uit vijf afleveringen.
Terwijl Cobra Kai geëlimineerd is uit de Valley, worden onze geliefde sensei's en studenten geconfronteerd met een cruciale beslissing - zullen ze deelnemen aan de Sekai Taikai, het wereldkampioenschap karate? Deze beslissing katapulteert het verhaal naar nieuwe hoogten en belooft kijkers op het puntje van hun stoel te houden.
Maar het draait niet alleen om de opwinding van de competitie. Met de terugkeer van Cobra Kai-oprichter John Kreese, gespeeld door de iconische Martin Kove, worden de inzet nog hoger. Ondanks de nederlaag van Terry Silver, introduceert Kreese’s terugkeer, na zijn dood in scène te hebben gezet en te zijn ontsnapt uit de gevangenis, een nieuwe laag van intrige. Welke duistere plannen zou Kreese kunnen beramen met zijn herwonnen vrijheid?
"Seizoen 6 zit vol verrassingen," plaagt Martin Kove in een achter-de-schermen video vanaf de set. Met beloften van een elektrisch seizoen, verzekert Xolo Maridueña, die Miguel Diaz speelt en vorig jaar nog schitterde in de DC-film Blue Beetle, dat het "een knaller" gaat worden.
Het epische slotseizoen van Cobra Kai gaat vanaf 18 juli van start. Bekijk hieronder de officiële aankondigingsvideo.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!