'Unfrosted' het komische regidebuut van Jerry Seinfield is nu te zien op Netflix

Films
vrijdag, 03 mei 2024 om 8:00
unf 20220622 05251 rcjpgunf 20220622 05251 rc
Jerry Seinfeld maakt zijn regiedebuut met de gloednieuwe Netflix-film Unfrosted: The Pop-Tart Story. Deze film werpt een nostalgische blik op de opkomst van Pop-Tarts, die in de jaren '60 het ontbijtlandschap voorgoed veranderden.
De film neemt ons mee naar Michigan in 1963, het jaar voorafgaand aan de lancering van Pop-Tarts in supermarkten, waar de jonge Jerry Seinfeld zich verbaasde over de smaakexplosie die deze lekkernijen teweegbrachten. "Mijn eerste herinnering aan Pop-Tarts is dat ik, zodra ik het proefde, ervan uitging dat er geen behoefte meer zou zijn aan andere soorten voedsel," herinnert Seinfeld zich. "Het zou niet langer nodig zijn om iets anders te eten."
Het verhaal onthult een epische strijd tussen de rivaliserende bedrijven Kellogg's en Post, die elk hun zinnen hadden gezet op het veroveren van de ontbijtmarkt. Het is een verhaal doordrenkt van ambitie, verraad, suiker en zelfs meedogenloze melkboeren. "We vinden het idee geweldig van volwassen mannen in pakken die de hele dag over ontbijtgranen praten," deelt Seinfeld. "De dwaasheid van hoe ze eruitzien en waar ze over praten leek gewoon een fantastische wereld om in te zijn."
Naast zijn regisseursrol heeft Seinfeld ook bijgedragen aan het script en schittert hij zelf in de productie. In zijn recente comedy special, 23 Hours to Kill, noemde Seinfeld de Pop-Tart een "perfecte visie van de toekomst van Kellogg's". Maar tegen welke prijs kwam deze innovatie tot stand? Dat blijft de vraag die Unfrosted ons doet stellen.
De cast van Unfrosted is een sterrencollectie, met namen als Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer en Hugh Grant, die allemaal hun unieke flair toevoegen aan het verhaal. De film belooft een komediehit te worden die zowel hartverwarmend als hilarisch is. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!