Airbnb introduceert X-Men Mansion en zwevend huis uit Up!

Films
donderdag, 02 mei 2024 om 21:10
column 31
Airbnb heeft onlangs een gedurfde stap gezet in de wereld van popcultuur door een reeks iconische locaties aan te bieden als vakantieverblijven. Van het beroemde X-Men Mansion tot het betoverende huis uit de Disney-film Up!
Het X-Men Mansion, gelegen op een heuvel in Westchester County, New York, is een juweel dat tot voor kort onbekend was voor het grote publiek. Echter, dankzij Airbnb's nieuwe Icons-initiatief, is dit voormalige woonhuis nu toegankelijk voor fans van de populaire Marvel-stripboeken en animatieseries. Het herbergt nu een nauwkeurig nagebouwde versie van het Xavier Institute for Higher Learning, zoals te zien was in de geliefde Marvel Animatie-serie X-Men ’97.
De transformatie van deze residentie is opmerkelijk. Elke kamer, van de slaapkamers tot Professor X's kantoor en zelfs de 'danger room', is met de hand beschilderd om de kenmerkende tweedimensionale uitstraling van de cartoonwereld na te bootsen. Gasten kunnen genieten van exclusieve ervaringen, zoals een rondleiding door het landgoed door acteurs die X-Men in opleiding spelen, gevolgd door een cocktailworkshop in Beast's laboratorium en gevechtstraining in de 'danger room'. Bovendien zijn de slaapkamers thematisch ingericht naar verschillende X-Men-personages, met minutieuze details die trouw zijn aan elk personage.
Maar Airbnb heeft ook andere opmerkelijke locaties toegevoegd aan zijn Icons-programma. Een van de meest opvallende is het huis uit de geliefde animatiefilm Up! Dit huis, compleet met duizenden ballonnen, zweeft nu boven de rode rotsen van Abiquiu, New Mexico, en biedt gasten de kans om te overnachten in een van de meest herkenbare huizen uit de filmgeschiedenis.
image
Airbnb streeft ernaar om deze iconische verblijven voor iedereen toegankelijk te maken, met de meeste aanbiedingen geprijsd onder de $100 per persoon per nacht. Gasten kunnen zich aanmelden via de Airbnb-app voor een kans om te verblijven in een van deze unieke locaties, waarbij boekingen worden toegewezen op basis van een loterijsysteem.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!