One Piece-ster Jeff Ward aangekondigd als gast bij Heroes Dutch Comic Con

TV en Series
donderdag, 02 mei 2024 om 20:00
ghtjnta30xjzrre0bm0hp5qxmtj
De spanning stijgt voor de aanstaande zomereditie van Heroes Dutch Comic Con, want er is een nieuwe toevoeging aan de al indrukwekkende line-up van speciale gasten: Jeff Ward. De Amerikaanse acteur, bekend van zijn rollen in One Piece en Agents of S.H.I.E.L.D., zal zijn opwachting maken tijdens het populaire evenement dat plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht.
Fans kennen Ward wellicht als clown Buggy uit de Netflix-adaptatie van de geliefde manga en anime One Piece. Zijn vertolking van dit excentrieke personage heeft lof geoogst van zowel fans als critici, waardoor zijn aanwezigheid op het evenement een bijzondere kans biedt voor liefhebbers van de serie om hem persoonlijk te ontmoeten en een foto of handtekening te bemachtigen.
Marvel-fans zullen hem voornamelijk herkennen als Deke Shaw uit de vijfde tot en met zevende seizoenen van Agents of S.H.I.E.L.D., waar hij een onmiskenbare stempel heeft gedrukt op het geliefde Marvel Cinematic Universe. Zijn veelzijdigheid als acteur komt verder tot uiting in zijn rol in de Netflix-miniserie Brand New Cherry Flavor, waarin hij de kijker meeneemt op een bovennatuurlijke reis in het horrorgenre.
Met eerdere aankondigingen van sterren zoals Misha Collins, Cobie Smulders, David Tennant en de Phelps-broers, belooft het weer een onvergetelijke ervaring te worden voor fans van diverse popcultuuriconen. Heroes Dutch Comic Con vindt plaats van 21 tot en met 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie en kaartverkoop kun je terecht op de website van de organisatie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!