Iconische franchises komen samen in de eerste trailer van 'Funko Fusion'

Games
donderdag, 02 mei 2024 om 19:00
funko fusion
De makers van de geliefde Funko Pop-figuren betreden de wereld van videogames met hun nieuwste creatie: Funko Fusion. De eerste trailer van het spel geeft een veelbelovend voorproefje van iconische personages uit verschillende franchises die samenkomen in een epische mix.
Ontwikkeld in samenwerking met 10:10 Games en Universal Products & Experiences, markeert Funko Fusion Funko's eerste stap in de wereld van gaming. Met Skybound Games aan boord als fysieke distributeur staat deze langverwachte titel klaar om golven te maken op meerdere platforms.
Funko Fusion nodigt spelers uit om zich onder te dompelen in een uitgestrekt universum waarin bekende gezichten uit meer dan 20 gerenommeerde franchises samenkomen. Geïnspireerd door kaskrakers als Jurassic World, JAWS, Back to the Future, en cultklassiekers zoals The Thing en Shaun of the Dead, belooft het spel een nostalgische reis door geliefde filmwerelden.
Maar daar stopt het plezier niet; fans van televisieseries zullen zich ook thuis voelen, met franchises als Battlestar Galactica, The Umbrella Academy, en Masters of the Universe die verschijnen in hun kenmerkende Funko Pop!-interpretaties.
De trailer biedt een verleidelijke blik op de gameplay, met een levendige en dynamische wereld waarin spelers spannende ontmoetingen, onverwachte allianties en tal van verrassingen kunnen verwachten. Van epische confrontaties tot humoristische interacties tussen personages, Funko Fusion belooft een ervaring die fans van alle leeftijden zal aanspreken.
Funko Fusion zal beschikbaar zijn op pc, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Pre-orders voor fysieke console-edities van het spel zijn nu geopend bij geselecteerde wereldwijde retailers. Funko Fusion verschijnt 13 september. Bekijk hieronder de eerste officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!