Katja Schuurman vlucht naar Marokko in de ontroerende bioscoopfilm 'De Mooiste Dag'

Films
vrijdag, 03 mei 2024 om 10:05
mooistedagjpg
De officiële trailer van De Mooiste Dag is zojuist onthuld. Deze film, gefilmd op locatie in het betoverende Marokko, belooft een aangrijpend verhaal vol vriendschap, drama en geheimen. Katja Schuurman neemt de hoofdrol op zich als Jasmijn, een schrijfster die worstelt met een writer's block na een tragisch ongeval.
In de film zien we Jasmijn, gespeeld door Schuurman, worstelen met haar innerlijke demonen nadat ze betrokken raakt bij een dodelijk ongeval. Haar enige vorm van communicatie lijkt te bestaan uit talloze onbeantwoorde brieven gericht aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Wanneer Jasmijn beseft dat ze vastzit in een cyclus van schuld en stilte, neemt ze een drastische beslissing. Ze vertrekt halsoverkop naar Marokko, waar Wim een hotel runt. Terwijl haar familie en uitgeverij in Nederland trachten haar verblijfplaats te achterhalen, ontstaat er onder de Marokkaanse zon een onverwachte band tussen Jasmijn en Wim.
Naast Katja Schuurman schitteren ook andere bekende gezichten in de film, zoals Frank Lammers, Hajo Bruins en Isa Hoes. De regie van De Mooiste Dag is in handen van Appie Boudellah, bekend van eerdere succesvolle films zoals Fck de Liefde* en Just Say Yes. Het script, dat het verhaal tot leven brengt, is geschreven door Boudellah zelf in samenwerking met Maikel Nijnuis en Mussi Boudellah.
De Mooiste Dag wordt geproduceerd door AM Pictures en zal vanaf 13 juni te zien zijn in Nederlandse bioscopen. Deze film belooft een emotionele reis te worden die het publiek zal meeslepen vanaf de eerste scène tot aan het ontroerende slot. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!