Nieuw seizoen van Netflix-hitserie 'Emily in Paris' wordt opgesplitst in twee delen

TV en Series
vrijdag, 03 mei 2024 om 20:00
dx8qs7iutnjleyhcy3qafutkbig
Het langverwachte vierde seizoen van Emily in Paris staat voor de deur, en fans kunnen niet wachten op de nieuwe avonturen van Emily Cooper en haar kleurrijke cast in de betoverende straten van Parijs en, Rome?
Hoofdrolspeler Lily Collins keert terug als Emily, naast vertrouwde gezichten zoals Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo en anderen. Bedenker Darren Star en uitvoerend producenten Tony Hernandez en Lilly Burns zijn vanzelfsprekend ook weer aan boord voor het nieuwe seizoen, dat in twee delen wordt opgesplitst, met elk 5 afleveringen. Deel 1 gaat in première op 15 augustus 2024, gevolgd door Deel 2 op 12 september 2024.
“Hoewel het hart van Emily altijd trouw zal blijven aan Parijs, neemt haar leven dit seizoen enkele onverwachte wendingen. Wees niet verbaasd als je haar op een Romeinse vakantie vindt,” zei Collins in een promotievideo opgenomen voor Netflix’s Tudum global fan event in Brazilië. Collins beloofde ook dat de nieuwe reeks afleveringen “meer plezier, meer mode en natuurlijk meer drama” zou brengen.
Na de dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriels mislukte bruiloft is Emily van slag: ze heeft sterke gevoelens voor twee mannen, maar nu verwacht Gabriel een baby met zijn ex en zijn Alfies ergste nachtmerries over haar en Gabriel bevestigd. Op het werk wordt Sylvie gedwongen om een lastig dilemma uit haar verleden onder ogen te zien in het belang van haar huwelijk, en worstelt het team van Agence Grateau met personeelswisselingen.
Mindy en de band bereiden zich voor op het Eurovisie Songfestival, maar als het geld opraakt worden ze gedwongen om zuinig te zijn. De chemie tussen Emily en Gabriel is onmiskenbaar als ze samenwerken aan een Michelinster, maar twee grote geheimen dreigen alles waar ze van gedroomd hebben teniet te doen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!