Bioscoopfilm met Samuel L. Jackson en Uma Thurman binnenkort te zien op Netflix

Films
vrijdag, 03 mei 2024 om 16:00
gvkerpmr3r9qdsxjzfpc6youabl
Uma Thurman, Samuel L. Jackson, Joe Manganiello en Maya Hawke schitteren vanaf 22 mei op Netflix in de spannende thriller The Kill Room. De film, geregisseerd door Nicol Paone, draaide enkele maanden geleden nog in de bioscoop maar heeft nu al zijn weg gevonden naar de streamingdienst.
Het verhaal draait om kunsthandelaar Patrice Capullo, gespeeld door Uma Thurman, die wordt benaderd door Gordon Davis, vertolkt door Samuel L. Jackson, om geld wit te wassen via haar slechtlopende galerie. Wanneer Reggie, gespeeld door Joe Manganiello, per ongeluk een sensationeel schilderij maakt, wordt hij een onbedoelde sensatie in de kunstwereld. Patrice ontdekt echter al snel dat Reggie meer is dan alleen een kunstenaar, en ze raakt verstrikt in een gevaarlijk spel van intriges en dubbele agenda's.
The Kill Room werd met veel anticipatie aangekondigd in april 2022, met Thurman en Jackson in de hoofdrollen en Nicol Paone als regisseur. De film kreeg over het algemeen positieve maar gemengde recensies van critici. Met een IMDb-score van 5.5 is de film geen hoogvlieger, maar zeker het kijken waard, al is het maar vanwege de fenomenale cast.
Netflix brengt de film op 22 mei naar het kleine scherm, waardoor de bioscoopfilm, die behoorlijk werd overschaduwd vanwege de grote bioscoopreleases in dezelfde week als de The Hunger Games-film en de Disney-film Wish. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!