Horrorfilm 'The Pope's Exorcist' met Russell Crowe krijgt officieel een vervolg

Films
vrijdag, 03 mei 2024 om 14:00
jmnn2hyxmdspjbu7rurylnkyicu
Goed nieuws voor horrorliefhebbers: de producent van The Pope's Exorcist heeft officieel aangekondigd dat de film met Russell Crowe een vervolg krijgt. Na het onverwachte succes van de eerste film groeide de anticipatie voor een vervolg gestaag. Nu heeft producent Jeff Katz op sociale media het spannende nieuws officieel bekendgemaakt, en ook Crowe heeft gereageerd op het bericht.
Uitgebracht in 2023, won The Pope's Exorcist snel aan populariteit als een 'sleeper hit', waarbij het de verbeelding van het publiek vastlegde met zijn huiveringwekkende portret van de echte exorcist Gabriele Amorth, vertolkt op het scherm door Academy Award-winnaar Russell Crowe. Geregisseerd door Julius Avery (Overlord), bood de film een frisse kijk op het horrorgenre, geïnspireerd door Amorth's uitgebreide carrière in het uitvoeren van exorcismen voor het Vaticaan.
Ondanks aanvankelijke scepsis zorgden het boeiende verhaal en de meeslepende vertolking van Crowe voor succes, waarmee de weg werd vrijgemaakt voor discussie over een mogelijk vervolg. Nu, met de officiële aankondiging van producent Jeff Katz, kunnen fans uitkijken naar een terugkeer naar de wereld van demonische bezetenheid en geestelijke strijd.
Op Twitter deelde Katz het nieuws vol enthousiasme: "Amorth Nation - ik heb zojuist het telefoontje gekregen. HET GAAT OFFICIEEL GEBEUREN." Zijn aankondiging werd met enthousiasme ontvangen door fans, die sinds de release van het eerste deel reikhalzend uitkeken naar bevestiging van een vervolg. Ook heeft Russell Crowe gereageerd op het bericht en lijkt daarmee zijn terugkeer in de rol van Gabriele Amorth te bevestigen.

Interesting…

It's Katz
It's Katz
@PodKatz

Amorth Nation -- I just got the call. 📞📞 IT'S OFFICIALLY HAPPENING!!! ✌️✌️ "È un seguito, amici miei." 🐦🐦 Thank you to the amazing #ThePopesExorcist fans. You made this happen. Gas up your Lambretta - and get ready to ride. 🛵🛵

1.6K
Reply
Hoewel details over de plot van The Pope's Exorcist 2 schaars zijn, heeft Russell Crowe gehint op de mogelijkheid om verder te gaan met het verkennen van het personage van Gabriele Amorth door in het extra bronmateriaal te duiken waarbij uitgebreide geschriften een rijk tapijt van verhalen en ontmoetingen met het bovennatuurlijke bieden, met voldoende materiaal voor verdere vervolgfilms.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!