Netflix trekt stekker uit steengoede serie met 100% Rotten Tomatoes-score

TV en Series
donderdag, 20 juni 2024 om 8:00
my dad the bounty hunter u s2 e2 00 02 05 11 copy
Netflix heeft na slechts twee seizoenen de stekker getrokken uit de animatieserie My Dad the Bounty Hunter. Het tweede seizoen van de serie, dat in augustus 2023 werd uitgebracht, heeft helaas niet genoeg momentum weten te creëren om een derde seizoen te rechtvaardigen.
My Dad the Bounty Hunter werd bedacht door Everett Downing Jr. en Patrick Harpin. De serie volgt het avontuur van twee kinderen, Lisa en Sean, die per ongeluk ontdekken dat hun vader, die ze altijd dachten een gewone zakenman te zijn, eigenlijk de stoerste premiejager in de melkweg is.
Hun ontdekking begint wanneer ze stiekem meegaan op zijn laatste zakenreis, wat hen in een intergalactisch avontuur stort vol spannende en gevaarlijke situaties. De hoofdrollen werden ingesproken door Laz Alonso, Yvonne Orji, Priah Ferguson en JeCobi Swain, met een uitgebreide cast van bekende stemacteurs zoals Yvette Nicole Brown en Keith David.
Mede-maker Everett Downing Jr. deelde zijn gevoelens over het einde van de serie in gesprek met What's on Netflix. “Ik voel me enorm bevoorrecht om met zo’n ongelooflijk team van partners en artiesten te hebben gewerkt,” zei Downing. “Het is zo onwerkelijk om je ideeën tot leven te zien komen! Iedereen die aan de show werkte, werd verliefd op Terry, Tess, Lisa, Sean en de hele cast van eigenzinnige, wilde en gekke personages. Wie weet, misschien kan ik op een dag deze wereld opnieuw bezoeken. Voor nu zullen deze personages en verhalen voor altijd een plekje in mijn hart hebben.”
Hoewel de serie geen derde seizoen krijgt, was dit niet vanwege een gebrek aan populariteit. De serie haalde de wereldwijde top 10 van Netflix voor Engelstalige series in de week na de release van het tweede seizoen. Bovendien behaalde My Dad the Bounty Hunter een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!