Netflix onthult releasedatum en eerste teaser van 'That '90s Show' seizoen twee

TV en Series
zondag, 12 mei 2024 om 14:00
90show 203 unit 01111rc
Netflix heeft eindelijk de eerste teaser en releasedatum vrijgegeven voor het langverwachte tweede seizoen van That '90s Show. Het nieuwe seizoen zal worden opgesplitst in twee delen, waarbij de eerste acht afleveringen in première gaan op 27 juni. De overige acht afleveringen staan gepland voor release op 24 oktober.
That '90s Show is een sitcom die zich afspeelt tijdens de zomer van 1995. De serie debuteerde op 19 januari 2023 en introduceerde bekende personages en locaties uit zijn voorganger, That '70s Show. De originele serie liep acht seizoenen lang, met in totaal 200 afleveringen.
Netflix heeft nu eindelijk de eerste beelden onthuld voor het tweede seizoen, waarbij het aantal afleveringen wordt uitgebreid naar 16 van de oorspronkelijke 10 in seizoen 1. Bij de onthulling van de teaser luidde de ondertitel: "Hallo oude vrienden, hallo nieuwe vrienden, hallo Wisconsin - 1995 was slechts het begin."
Seizoen 2 wordt geleid door Callie Haverda, die de rol van de dochter van Eric en Donna vertolkt. De cast bestaat verder uit Ashley Aufderheide als Gwen, Mace Coronel als Jay, Maxwell Acee Donovan als Nate, Reyn Doi als Ozzie en Sam Morelos als Nikki. Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith keren terug als Kitty en Red Forman. In seizoen 1 waren er ook gastoptredens van sterren uit de originele serie, zoals Topher Grace, Laura Prepon, Wilmer Valderrama, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Don Stark en Tommy Chong.
In een recent interview met ET bevestigde Kunis dat zij en Kutcher niet zullen terugkeren voor het tweede seizoen van That '90s Show. Kunis verklaarde: "We hebben ons ding gedaan." In de nieuwe trailer zien we in ieder geval de terugkeer van Bob Pinciotti, de geliefde hippie Leo en lijken ook andere castleden uit de originele serie voorbij te komen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!