Nieuwe afleveringen van 'Pokémon Horizons' nu te zien op Netflix

Films
zondag, 12 mei 2024 om 12:00
juusqkbtpjizuegzvcown1ghdbu
De nieuwe afleveringen van Pokémon Horizons: De Serie zijn nu exclusief te zien op Netflix. Fans kunnen afstemmen op de nieuwste afleveringen om de Pokémon-wereld verder te verkennen met de twee hoofdrolspelers Liko en Roy – met hun partner Pokémon Sprigatito en Fuecoco – terwijl ze meer avonturen vol spektakel beleven met Friede, Captain Pikachu en de rest van de Rising Volt Tacklers, en ontdekken welke mysteries hen te wachten staan.
Liko, Roy en de rest van de Rising Volt Tacklers zetten koers richting de Galar-regio, op zoek naar de waarheid over de legendarische Ancient Adventurer en zijn Pokémon die bekend staan als de Six Heroes. Onderweg vinden Roy en Fuecoco een nieuwe Pokémon-partner, maar door een aanval van de Explorers voelen Liko en Sprigatito zich verloren. Later werken Dot en Quaxly samen, volgen Roy en zijn Pokémon een speciale training, en onthult Friede hoe hij ooit Captain Pikachu ontmoette.
En als de dappere Olivine eindelijk in Galar aankomt, wachten er oude en nieuwe vrienden op hem, samen met heftige uitdagingen van een Gym Leader en een erg boze Galarian Moltres! Hoewel de afwezigheid van Ash en Pikachu een verandering betekent voor de franchise, blijft de essentie van Pokémon onaangetast. Terwijl nieuwe personages hun plaats innemen, kunnen fans van alle generaties blijven genieten van de magie van Pokémon.
Met de terugkeer van Pokémon Horizons: De Serie staat ons een spannend nieuw hoofdstuk te wachten in het Pokémon-universum. Of de nieuwe personages de erfenis van Ash en Pikachu kunnen voortzetten, zal de tijd uitwijzen, maar één ding is zeker: de wereld van Pokémon blijft evolueren en betoveren, en de fans zijn er klaar voor om mee te reizen op dit epische avontuur.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!