Netflix heeft een anime-hit te pakken met de gloednieuwe tijdreis-serie 'T.P. Bon'

TV en Series
woensdag, 08 mei 2024 om 12:00
main cut tp bon n s1 e1 00 22 40 19jpg
Netflix heeft een nieuwe anime-hit te pakken met de gloednieuwe serie, T.P. Bon. De serie is gebaseerd op de manga Time Patrol Bon van Fujiko F. Fujio, die voor het eerst werd gepubliceerd in 1978. Het verhaal volgt Bon, een middelbare scholier, die per toeval lid wordt van de Time Patrol en mensen redt die een ongelukkige dood zijn gestorven, zonder dat dit de loop van de geschiedenis ingrijpend verandert.
T.P. Bon neemt de kijkers mee op een reis door de tijd en over de wereld, van het oude Egypte tijdens de bouw van de piramides, tot de Tian Shan Mountains langs de Zijderoute, en zelfs naar de tijd waarin dinosaurussen leefden.
De animatie wordt verzorgd door BONES, het animatiebedrijf achter onder andere My Hero Academia, met regisseur Masahiro Ando aan het roer, bekend om zijn delicate karakterportretten in Hanasaku Iroha en Sword of the Stranger. De hoofdrolspelers worden ingesproken door Akihisa Wakayama en Atsumi Tanezaki.
De serie vertelt het verhaal van Bon Namihira, een gewone middelbare scholier die in aanraking komt met Time Patrol-lid Ream Stream, een meisje uit de toekomst, en een vreemd wezen genaamd Buyoyon. Samen redden ze mensen die ongelukkig zijn gestorven zonder de loop van de geschiedenis te veranderen.
Tijdens deze missies worden de herinneringen van iedereen die Ream en de andere agenten zien, gewist. Echter, Bons herinneringen blijven mysterieus intact, dus hij wordt ingezet als een agent-in-opleiding. Door samen missies uit te voeren, raakt Bon betrokken bij het leven van mensen die wijselijk hebben geleefd in elk tijdperk.
Het eerste seizoen van de gloednieuwe anime is nu te zien op Netflix en kan nu al rekenen op een IMDb-score van 8.3. Bekijk hieronder de officiële trailer van T.P. Bon.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!