Keanu Reeves en Sandra Bullock enthousiast over 'Speed 3': "We zouden het fantastisch doen"

TV en Series
woensdag, 08 mei 2024 om 10:00
pe1wr83kmp1wmzmqolmukuq8m6v
Na bijna drie decennia sinds de explosieve hit Speed uit 1994, lijkt er mogelijk goed nieuws op komst voor fans van het dynamische duo Keanu Reeves en Sandra Bullock. Recentelijk hebben beide acteurs hun intenties duidelijk gemaakt om samen te schitteren in een nieuwe film, en Reeves gelooft zelfs dat ze geweldig werk zouden leveren als dat Speed 3 zou zijn.
In een gezamenlijk interview in de 50 MPH podcast uitten Reeves en Bullock hun enthousiasme over een mogelijke derde film in de Speed-franchise. Reeves verklaarde: "Ik bedoel, we zouden het gewoon fantastisch doen."
Speed, geregisseerd door onze eigen Nederlandse regisseur Jan de Bont, vertelde het verhaal van een bus die tot ontploffing zou komen als deze onder de 50 mijl per uur zou zakken. In deze film speelde Reeves een LAPD-agent op de bus, terwijl Bullock de chauffeur vertolkte. De film was een enorme hit, met een opbrengst van meer dan $350 miljoen.
Hoewel Bullock en De Bont herenigd werden voor de sequel Speed 2: Cruise Control uit 1997, koos Reeves ervoor om niet terug te keren vanwege problemen met het script. De film was een flop aan de kassa en wordt gezien als een van de slechtste vervolgfilms ooit gemaakt.
Beide acteurs hebben herhaaldelijk hun bereidheid uitgesproken om terug te keren voor een derde film, op voorwaarde dat het verhaal en het script van hoog niveau zijn. Reeves heeft eerder aangegeven dat hij alleen terug zou keren voor Speed 3 onder de voorwaarde van "een geweldig verhaal, een geweldig script". Bullock voegt hieraan toe dat ze voordat ze doodgaat absoluut nog een keer samen met Reeves voor de camera wil staan.
Speed en Speed: Cruise Control zijn beiden te streamen via Disney+
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!