Netflix geeft officieel startschot voor opnames van 'Wednesday' seizoen 2

TV en Series
woensdag, 08 mei 2024 om 8:00
wednesday s1 e3 00 28 33 15r
Netflix heeft aangekondigd dat de productie van het langverwachte tweede seizoen van Wednesday van start is gegaan. De opnames zijn begonnen in Ierland, en de serie verwelkomt verschillende nieuwe castleden.
Wednesday werd met veel enthousiasme ontvangen bij zijn debuut en brak records op Netflix. Het eerste seizoen werd een van de meest succesvolle series ooit op het streamingplatform, met meer dan 1,2 miljard kijkuren in de eerste 28 dagen.
Een van de opvallende toevoegingen aan het tweede seizoen is het nieuwe TikTok-kanaal genaamd Thing Tok, dat zich volledig richt op de wereld van Wednesday vanuit het unieke perspectief van het personage Thing. Dit kanaal, gelanceerd door Netflix, belooft fans een diepere duik in de duistere en komische wereld van de serie.
Het tweede seizoen zal een aantal nieuwe gezichten introduceren, waaronder Steve Buscemi, Billie Piper, Evie Templeton, Owen Painter en Noah Taylor. Deze nieuwe castleden zullen zich voegen bij terugkerende sterren zoals Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez en Luyanda Unati Lewis-Nyawo. Ritchie Santiago, gespeeld door Luyanda Unati Lewis-Nyawo, zal mogelijk een grotere rol krijgen in het tweede seizoen, naast Sheriff Donovan Galpin, gespeeld door Jamie McShane.
Jenna Ortega, die niet alleen terugkeert als de hoofdrolspeelster Wednesday Addams, maar ook als producent voor het tweede seizoen zal optreden, heeft aangegeven dat het nieuwe seizoen een sterkere nadruk zal leggen op horror in plaats van tienerromantiek. Dit suggereert een verschuiving in toon en focus voor de serie, die fans ongetwijfeld zullen verwelkomen.
De serie blijft een van de grote publiekstrekkers van Netflix en wordt met veel anticipatie verwacht. Aangezien de opnames net zijn begonnen, zullen we helaas nog wel even moeten wachten op de terugkeer van Wednesday.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!