Kneiterharde anime-franchises komen samen in één epische crossover-film op Netflix

Films
maandag, 06 mei 2024 om 18:00
p1kbrvtcc6aqhpxakkybaxe42co
Op 6 juni gaat Baki Hanma vs Kengan Ashura in première op Netflix. Deze anime brengt de meedogenloze strijders uit Keisuke Itagaki's BAKI en Yabako Sandrovich & Daromeon's KENGAN ASHURA samen in een crossover-film dat belooft dé highlight van het jaar te worden voor anime-fans. De eerste trailer is zojuist onthuld.
De BAKI-serie heeft meer dan 85 miljoen exemplaren verkocht, met intense duels van Baki Hanma die streeft naar het overtreffen van zijn vader, de sterkste ter wereld. Aan de andere kant volgt KENGAN ASHURA het verhaal van Kazuo Yamashita en Ohma Tokita, die navigeren door de meedogenloze wereld van Kengan-wedstrijden, waar zakelijke geschillen worden beslecht door te wedden op ervaren vechters.
De zojuist uitgebrachte trailer toont een reeks gevechten die zullen bepalen wie de sterkste vechter is in dit gecombineerde universum. Zo zien we onder andere Saw Paing Yoroizuka tegen Kaoru Hanayama, Raian Kure tegen Jack Hammer, en het hoofdevenement Ohma Tokita tegen Baki Hanma. Deze crossover komt als een verrassing voor velen, maar biedt een opwindende mix van vechtkunst en drama in een reeks epische gevechten.
Of je nu bekend bent met beide series of niet, deze anime belooft een spektakel te worden dat zijn gelijke niet kent. Terwijl KENGAN ASHURA naar verwachting terugkeert om het tweede seizoen af te ronden, blijft de toekomst van BAKI HANMA nog onzeker. Echter, deze crossover is een veelbelovend teken voor de toekomst van het Son of The Ogre verhaal.
Deze knotsgekke crossover Baki Hanma vs Kengan Ashura is vanaf 6 juni te zien op Netflix. Niet bekend met beide franchises? Bekijk dan hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!