Makers van 'Blood and Honey' delen meer details over nieuwe Pinocchio-horrorfilm

Films
zondag, 12 mei 2024 om 10:00
blood honey
Het team achter de controversiële film Winnie the Pooh: Blood and Honey werkt momenteel hard aan een nieuwe film getiteld Pinocchio: Carved from Darkness. Volgens Variety zal Peter Stormare (bekend van Clown en tal van andere geweldige projecten) de hoofdrol spelen in de aankomende film van Oceana Studios. Naast Peter Stormare zullen ook Vicki Berlin en Daniel Nuta te zien zijn in Pinocchio: Carved from Darkness, onder regie van Joona Tena (Superfurball) en geschreven door Paulie Siegel (Jeremiah).
Deze duistere wending aan het klassieke verhaal van Carlo Collodi uit 1883 ziet houtsnijder Geppetto (gespeeld door Peter Stormare) een marionet maken die lijkt op zijn onlangs overleden zoon, uit een stuk hout dat is achtergelaten op een plaats delict en vervloekt door Agatha, de priesteres van een duistere sekte.
Terwijl Pinocchio verandert in een wraakzuchtige moordenaar, arriveert een tiener genaamd Charlie, samen met zijn moeder Nancy, in de stad op zoek naar een nieuwe start. Ondertussen begint een detective genaamd Georgina de misdaden van Agatha te onderzoeken. De personages raken met elkaar verweven, met enkele tragische gevolgen.
Danny Sawaf van Oceana Studios zegt: "We zijn verheugd om een verhaal te vertellen dat mensen over de hele wereld al meer dan een eeuw vermaakt. Onze versie speelt zich af in een moderne wereld en verrast het publiek door het personage van Pinocchio, dat van oudsher het goede vertegenwoordigt, een duistere wending te geven. De combinatie van CG en live-actie zal surrealistisch zijn en het publiek zal aan het scherm gekluisterd zijn."
In afwachting van de nieuwe Pinokkio-horrorfilm kunnen we binnenkort alweer aan de slag met Winnie the Pooh: Blood and Honey 2. Het vervolg op de controversiële horrorfilm draait vanaf 30 mei in de Nederlandse bioscoopzalen. Of kijk de Pinocchio-horrorfilm uit de jaren '90, Pinocchio’s Revenge, hieronder.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!