Netflix kondigt tweede seizoen aan van populaire 'La Casa de Papel'-spin-off

TV en Series
dinsdag, 20 februari 2024 om 17:25
179sucj5acfkdqpvdhkix15nrgy
Netflix heeft eindelijk het langverwachte nieuws onthuld dat de populaire La Casa de Papel-spin-offserie Berlin een tweede seizoen krijgt. De aankondiging komt na het overweldigende succes van het eerste seizoen, dat volgens Netflix wereldwijd een van de best bekeken series was in de eerste week na de release. "'Level two, please. Berlin will be back for a second season!"
De serie duikt in het leven van het karakter Berlin, gespeeld door Pedro Alonso, waarbij het eerste seizoen zich afspeelt vóór de gebeurtenissen van La Casa de Papel. Tijdens zijn zogenaamde "gouden eeuw" streeft Berlin naar het samenstellen van een team om een gedurfde overval uit te voeren bij een veilinghuis in Parijs.
Berlin, gedreven door zijn streven naar liefde en een miljoenenbetaaldag, is van plan juwelen ter waarde van $44 miljoen te laten verdwijnen. Om deze ambitieuze overval te realiseren, roept hij de hulp in van een diverse groep criminelen, waaronder Keila, Damián, Bruce, Cameron en Roi. De avonturen van Berlin gaan nu verder met de aankondiging van een tweede seizoen. Daarnaast is duidelijk geworden dat de opnames begin 2025 van start zullen gaan.
Met het voortdurende succes van La Casa de Papel en de positieve ontvangst van Berlin lijkt Netflix opnieuw een hit in handen te hebben. Fans kunnen zich verheugen op een verdere verkenning van het fascinerende karakter, waarbij het tweede seizoen belooft de kijkers opnieuw mee te slepen in een verhaal vol spanning, actie en sluwe overvallen.
De release van het nieuwe seizoen laat helaas nog wel even op zich wachten aangezien de opnamens volgend jaar pas van start gaan, maar het succes van Berlin heeft de weg vrij gemaakt voor meer avonturen binnen het La Casa de Papel-universum. Kijk jij uit naar een tweede seizoen, of was één seizoen wel voldoende? Bekijk hieronder de officiële aankondiging van Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!