Netflix deelt laatste trailer van 'Avatar: The Last Airbender'

TV en Series
dinsdag, 20 februari 2024 om 18:35
newdny9xhkykouhwd3acbhm67hu
Komende donderdag brengt Netflix eindelijk de langverwachte live-action adaptatie van de geliefde Nickelodeon-animatieserie Avatar: The Last Airbender naar het kleine scherm. De promotie is in volle gang, waarbij Serena Williams eerder deze week schitterde in een reclame voor de serie. Netflix heeft nu ook de nieuwste en laatste trailer onthuld als voorbereiding op de release later deze week.
Gebaseerd op de geliefde animatieserie van Nickelodeon, wordt Avatar: The Last Airbender geschreven en uitgevoerd door Albert Kim, bekend van Sleepy Hollow, die tevens fungeert als showrunner. De regie is toevertrouwd aan Michael Goi, Jabbar Raisani, Roseanne Liang en Jet Wilkinson.
Het verhaal ontvouwt zich wanneer de jonge Luchtnomade Aang, vertolkt door Gordon Cormier, ontwaakt. Als de laatste van zijn soort is hij voorbestemd om de volgende Avatar te worden. Samen met zijn nieuwe metgezellen Sokka en Katara, leden van de Zuidelijke Waterstam, begint Aang aan een adembenemende queeste vol actie om de wereld te redden en de angstaanjagende opmars van de Vuurnatie te stoppen.
"Water. Aarde. Vuur. Lucht. De vier naties leefden ooit in harmonie, met de Avatar als meester van alle vier de elementen, die vrede handhaafde tussen hen. Maar alles veranderde toen de Vuurnatie aanviel en de Luchtnomaden uitroeide, de eerste stap van de vuurstuurders naar de verovering van de wereld. Met de huidige incarnatie van de Avatar nog niet verschenen, heeft de wereld de hoop verloren."
Ondanks eerdere twijfels vanwege de teleurstellende live-actionfilm uit 2010, die werd bekritiseerd als "een van de slechtste films ooit", groeit het optimisme onder fans voor de aankomende Netflix-serie. Dit komt vooral door veelbelovende castingkeuzes en het indrukwekkende budget van $15 miljoen per aflevering. Avatar: The Last Airbender is vanaf 22 februari te zien op Netflix. Bekijk hieronder de splinternieuwe trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!