Stranger Things-ster Millie Bobby Brown schittert in eerste trailer van 'Damsel'

Films
woensdag, 14 februari 2024 om 23:00
okmdztrfxwmcgugurjaqgsasm9p
Netflix heeft onlangs de langverwachte trailer vrijgegeven van Damsel, een betoverend sprookjesavontuur dat vanaf 8 maart wereldwijd op het streamingplatform te zien zal zijn. Onder regie van Juan Carlos Fresnadillo en met een script van Dan Mazeau, belooft de film een magische, spannende reis vol boeiende personages waarin Stranger Things-ster Millie Bobby Brown de show steelt.
Het verhaal draait om Elodie (Millie Bobby Brown). Elodie, een plichtsgetrouwe jongedame, stemt in met een huwelijk met een knappe prins, maar ontdekt al snel dat het een valstrik is. De koninklijke familie gebruikt haar als inzet om een oude schuld af te lossen. Haar sprookje neemt een duistere wending wanneer ze wordt opgeofferd aan een vuurspuwende draak door haar eigen prins. Nu staat Elodie er alleen voor en moet ze vertrouwen op haar eigen intelligentie en wilskracht om te overleven.
De cast van Damsel is indrukwekkend en omvat niet alleen rijzende ster Millie Bobby Brown, maar ook Ray Winstone, Nick Robinson, Shohreh Aghdashloo, Brooke Carter, Angela Bassett en Robin Wright zullen hun opwachting maken in de nieuwe Netflix-film.
De regie van Juan Carlos Fresnadillo en het script van Dan Mazeau geven de film een unieke sfeer die zich onderscheidt van de traditionele sprookjesverhalen. Het verhaal van Damsel neemt een grimmige wending en plaatst de heldin in een uitdagende situatie waar ze haar eigen lot moet bepalen.
Damsel lijkt een veelbelovende toevoeging aan het Netflix-aanbod te worden. Met producenten als Joe Roth, Jeff Kirschenbaum en Chris Castaldi, samen met co-producent Emily Wolfe, en een team van ervaren uitvoerend producenten, belooft Damsel visueel verbluffend en emotioneel gelaagd te zijn. Op 8 maart kunnen kijkers zich wereldwijd onderdompelen in dit meeslepende verhaal, exclusief op Netflix. Bekijk hieronder de eerste trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!