Animatieserie met hoge IMDb-score is een verborgen parel en volledig gratis te streamen

TV en Series
woensdag, 14 februari 2024 om 22:00
fgfr3bhsscvi3xgneavtqabcibu
The Wingfeather Saga, een reeks van vier kinderfantasyromans geschreven door singer-songwriter Andrew Peterson, wordt momenteel aangepast tot een zeven seizoenen tellende geanimeerde televisieserie door Angel Studios. In samenwerking met J. Chris Wall fungeert Peterson als uitvoerend producent voor dit ambitieuze project, gefinancierd door crowdfunding. Het eerste seizoen, uitgezonden van december 2022 tot maart 2023, heeft nu de weg vrijgemaakt voor het veelbelovende tweede seizoen, gepland voor release in het voorjaar van 2024.
Het verhaal draait om de avonturen van de Igiby-familie, bestaande uit grootvader Podo, moeder Nia en hun drie kinderen: Janner, Tink en Leeli. Deze familie ontdekt niet alleen de geheimen van hun eigen geschiedenis, maar neemt het ook op tegen de kwaadaardige Fangs of Dang, die het land Skree bezetten. Hun strijd is gericht tegen Gnag the Nameless, de meester van de Fangs. De intrigerende setting van het verhaal is de fantasiewereld van Aerwiar, waar technologische ontwikkelingen zoals elektriciteit en vuurwapens afwezig zijn, maar waar diverse vreemde wezens het toneel betreden.
Angel Studio heeft zojuist de officiële teasertrailer voor The Wingfeather Saga: Seizoen Twee uitgebracht, met ook een video waarin reacties van de kindacteurs en showrunner Chris Wall te zien zijn. De anticipatie is hoog, en de hoop is dat seizoen twee, met zijn nieuwe vijanden en hartverscheurende keuzes, een voortzetting zal zijn van het epische avontuur dat in seizoen één begon.
Met een indrukwekkende IMDb-score van 8.4 en de mogelijkheid om de serie gratis te bekijken op de website van Angel Studios, blijft The Wingfeather Saga een succesvol en fascinerend project. Uitvoerend producent en auteur Andrew Peterson, evenals showrunner Chris Wall, beloven dat fans van de boeken en de show een epische ervaring te wachten staat in de komende seizoenen.
Angel Studios veroverde vorig jaar de bioscoopzalen met de aangrijpende film Sound of Freedom van Alejandro Monteverde. De regisseur brengt later dit jaar zijn nieuwe film naar de bioscoopzalen: Cabrini. Ook kunnen we nog de oorlogsfilm Bonhoeffer verwachten en de biografische dramafilm Sight. Houd onze website in de gaten voor updates over de nieuwe films en series van Angel Studios.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!