Bioscoopkraker 'Sound of Freedom' binnenkort te streamen in Nederland

Films
donderdag, 28 december 2023 om 22:34
image w1280
De Amerikaanse bioscoopkraker Sound of Freedom, die ook in Nederland een succes mag worden genoemd, is binnenkort te streamen via Prime Video. De film van Angel Studios is vanaf vandaag in de Verenigde Staten te zien op de streamingdienst, waarbij de film direct de koppositie heeft ingenomen. Mede oprichter van Angel Studios, Neal Harmon, heeft ons laten weten dat de film binnenkort ook in Nederland is te streamen.
De veelbesproken dramafilm van regisseur Alejandro Monteverde vertelt het aangrijpende waargebeurde verhaal van Tim Ballard, een voormalig overheidsfunctionaris die zijn leven wijdt aan het redden van kinderen die slachtoffer zijn geworden van mensensmokkelaars. Ondanks enkele onterechte kritieken die afleiden van de diepgaande boodschap, heeft de film veel bioscoopbezoekers weten te trekken in de Verenigde Staten.
Vanaf vandaag kunnen Amerikaanse Prime Video-kijkers genieten van de dramafilm, waarbij Jim Caviezel, ster van The Count of Monte Cristo, op meesterlijke wijze in de huid kruipt van Tim Ballard. De film is binnen een dag de meest gestreamde film op de streamingdienst.
The Nerd Shepherd kan daarnaast exclusief melden dat de bioscoopkraker van 2023, Sound of Freedom, binnenkort ook in Nederland is te streamen. Mede-oprichter van Angel Studios, Neal Harmon, laat aan ons weten dat Sound of Freedom ook buiten de Verenigde Staten te zien zal zijn. "Het komt zeer binnenkort naar andere gebieden, maar de data zijn nog niet officieel bevestigd door Amazon." Aldus Harmon.
Sound of Freedom is nog in enkele bioscoopzalen in Nederland te zien, dus als je de film nog op het grote scherm wilt zien, moet je er snel bij zijn. Voor de mensen die snakken naar een dvd- of Blu-rayrelease: de film is te bestellen via de webshop van Angel Studios, waarbij ze ook verzenden naar Nederland.