'Stranger Things'-favoriet keert niet terug voor laatste seizoen: "Ik heb nooit een telefoontje gehad”

TV en Series
donderdag, 11 januari 2024 om 20:02
stranger still
Het nieuws over het volgende seizoen van Stranger Things sijpelt langzaam naar buiten, nu de productie eerder deze week eindelijk is gestart na een lange wachttijd die sterk werd beïnvloed door de stakingen in Hollywood. In een recent interview heeft acteur Eduardo Franco aangegeven dat hij momenteel niet betrokken is bij het vijfde seizoen, waardoor het waarschijnlijk is dat het geliefde personage Argyle niet zal terugkeren.
Argyle werd geïntroduceerd in seizoen 4 nadat de Byers naar Californië waren verhuisd, en diende als de beste vriend van Jonathan. Het personage staat bekend om zijn lange haar en zijn baan als pizzabezorger voor Surfer Boy Pizza. Hij was een uitstekende en komische toevoeging en werd al snel een favoriet onder de fans.
aa1mfu7e 1140x570
Still 'Stranger Things' via Netflix
Netflix deelde onlangs de eerste foto die bevestigde dat de productie van het vijfde seizoen was begonnen. De grote groepsfoto toonde onder andere Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, David Harbour, Winona Ryder, Cara Buono, Joe Keery, Amybeth McNulty, Charlie Heaton, Brett Gelman, Maya Hawke, Natalia Dyer, Jamie Campbell Bower, Priah Ferguson, Linda Hamilton, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Ross Duffer, Matt Duffer, Finn Wolfhard en Sadie Sink.
Eduardo Franco is niet terug te zien op de castfoto, waardoor fans van Argyle ongerust begonnen te raken. Franco geeft in een interview nu duidelijkheid en zegt nog niet gebeld te zijn voor een eventuele terugkeer. "Het is fijn om te horen dat er enige bezorgdheid is onder de fans, dat waardeer ik. Maar ik heb nooit een telefoontje gehad.”
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!