'Aquaman and the Lost Kingdom' vanaf 27 februari te streamen

Films
dinsdag, 20 februari 2024 om 20:00
source aquamanandthe 65d4efb27e70a
Op 27 februari is de bioscoopfilm Aquaman and the Lost Kingdom, te streamen op HBO Max. Met de vertrouwde cast, onder leiding van regisseur James Wan, biedt de film een vermakelijke voortzetting van het DC-onderwateravontuur. Na de eerdere mislukte pogingen van Black Manta om Aquaman te verslaan, keert hij sterker dan ooit terug, nu in het bezit van de mystieke Zwarte Drietand. Zijn doel blijft onveranderd: wraak nemen voor de dood van zijn vader en Atlantis vernietigen.
Om deze nieuwe dreiging het hoofd te bieden, zoekt Aquaman de hulp van zijn broer Orm, de voormalige koning van Atlantis die momenteel gevangen zit. Ondanks hun geschillen moeten ze samenwerken om niet alleen zichzelf, maar ook hun koninkrijk, familie en de wereld te redden van de naderende ondergang.
Het ensemble van hoofdrolspelers keert terug naar hun geliefde rollen, waaronder Jason Momoa als Aquaman, Patrick Wilson als Orm, Amber Heard als Mera, Yahya Abdul-Mateen II als Black Manta, en Nicole Kidman als Atlanna. Regisseur James Wan, bekend van het succes van de eerste Aquaman-film, staat opnieuw aan het roer van dit onderwateravontuur. Het scenario, geschreven door David Leslie Johnson-McGoldrick, bouwt voort op de oorspronkelijke personages gecreëerd door Paul Norris en Mort Weisinger. Achter de schermen wordt Wan ondersteund door zijn bekwame "Aquaman"-team, met onder andere director of photography Don Burgess, production designer Bill Brzeski, en editor Kirk Morri.
Aquaman and the Lost Kingdom biedt een vermakelijke voortzetting van het Aquaman-universum ondanks gemengde reacties ten tijde van de bioscooprelease eind vorig jaar. Hoewel de film geen bioscoopkraker is gebleken, is het desalniettemin toch een fijne film om thuis eens aan te slingeren. Ga jij de film een kans geven? Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!