Marvel onthult cast, releasedatum en eerste poster van 'The Fantastic Four'

Films
woensdag, 14 februari 2024 om 19:28
marvelfantastic four 1
Marvel Studios heeft vandaag een nieuwe poster onthuld voor de langverwachte Fantastic Four-rebootfilm, die opmerkelijk is vormgegeven als een Valentijnsdagkaart. De afbeelding toont gedetailleerd artwork van de vier leden van de Fantastic Four, elk met de gelijkenis van hun respectieve acteurs.
Daarmee bevestigt Marvel officieel de cast van de film, met Pedro Pascal als Mister Fantastic, Vanessa Kirby als Invisible Woman, Ebon Moss-Bachrach als The Thing, en Joseph Quinn als Human Torch. Daarnaast heeft Marvel Studios een tweede afbeelding gedeeld met het logo van de film en heeft de definitieve releasedatum vastgesteld op 25 juli 2025.
Deze aankondiging volgt op dagen van speculatie, waarbij de namen van de castleden al circuleerden voordat Marvel Studios op 14 februari officieel met het nieuws naar buiten kwam. Eerdere hints waren te vinden in een profiel van SAG-AFTRA, waarin Pedro Pascal werd genoemd als betrokken bij het project. Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach en Joseph Quinn hielden zich eerder op de vlakte over de geruchten rond hun betrokkenheid bij de film. Nu de officiële cast en releasedatum bekend zijn, kan er eindelijk een einde komen aan de speculatie over de hoofdrolspelers van deze langverwachte reboot.
Regisseur Matt Shakman staat aan het roer van The Fantastic Four, met het meest recente script van Josh Friedman. Het schrijfteam, bestaande uit Jeff Kaplan, Ian Springer en Cameron Squires, heeft ook bijgedragen aan het scenario. Ondanks diverse uitdagingen en vertragingen is de film nu definitief gepland voor een release op 25 juli 2025. Wat een gewaagde keuze is, aangezien ook DC die maand een grote bioscooprelease gepland heeft staan met Superman Legacy.
Pedro Pascal maakt de laatste jaren furore in Hollywood, waarbij hij de ene na de andere grote rol weet te scoren. Met zijn rol als Mister Fantastic voegt Pascal opnieuw een grote rol toe aan zijn cv. De reacties op de definitieve keuze van de cast kunnen vooralsnog rekenen op positieve reacties, waarbij fans vooral blij zijn met de rol van Joseph Quinn als Human Torch.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!