Marvel deelt langverwachte eerste trailer van X-men '97

TV en Series
donderdag, 15 februari 2024 om 15:48
5cpunvsuekbcmlttzlae8aiys3u
De iconische X-Men-animatieserie uit de jaren 90 krijgt eindelijk een vervolg in de vorm van een reboot-serie voor Disney+. Bijna 30 jaar na de laatste aflevering van deze veelgeprezen Marvel-serie zal de langverwachte animatieserie, getiteld X-Men '97, vanaf 20 maart zijn debuut maken op de streamingdienst. Als klap op de vuurpijl heeft Marvel nu ook nog eens de eerste trailer en poster onthuld van de serie, die bij velen enige nostalgie zal oproepen, want jawel, ook de legendarische soundtrack is terug!
Het gonst al langer van de geruchten rondom X-Men '97 sinds de aankondiging in 2021, maar nu heeft Marvel dan eindelijk de eerste beelden vrijgegeven. De serie zal niet alleen de legendarische voetsporen van zijn voorganger volgen, maar ook de geliefde personages en het verhaal voortzetten. De trailer verbindt dan ook op slimme wijze het einde van de originele serie met de langverwachte doorstart.
Fans kunnen zich opmaken voor de terugkeer van bekende personages zoals Cyclops, Jean Grey, Wolverine, Jubilee, Storm, Rogue, Gambit en Beast. Daarnaast zullen enkele nieuwe mutanten hun intrede doen, waaronder Cable, Bishop, Forge, Morph, Sunspot en Nightcrawler. De serie zal ook enkele oude vijanden van de X-Men opnieuw introduceren, waaronder de Hellfire Club onder leiding van Emma Frost en Sebastian Shaw, evenals Mr. Sinister en Bolivar Trask.
Marvel zit de laatste tijd niet stil, met recentelijk de onthulling van de eerste trailer van de langverwachte nieuwe Deadpool-film, Deadpool & Wolverine. Daarnaast werd gisteren de cast van de nieuwe The Fantastic Four bekendgemaakt, die komende zomer zal concurreren met de DC-film Superman: Legacy. Het is overduidelijk dat er opwindende tijden in het verschiet liggen voor de nerds onder ons en het feest begint al vanaf volgende maand met de lancering van X-men '97. Bekijk hieronder de nostalgische poster.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!