'The Biker Mice from Mars' krijgt heuse opleving met nieuwe serie, stripboeken en merchandise

TV en Series
donderdag, 15 februari 2024 om 10:00
7o1f7owj61quryrpugigj4y7jq7
Het zijn gouden tijden voor mensen die zijn opgegroeid in de jaren 90. Dit jaar krijgen we namelijk een reboot van de populaire tekenfilm The Biker Mice from Mars. Ryan Reynolds werkt met zijn eigen productiebedrijf, Maximum Effort, aan een nieuwe opleving van de serie. Maar daar blijft het niet bij; fans kunnen de komende tijd rekenen op véél meer Biker Mice From Mars.
De Biker Mice zullen terugkeren als onderdeel van een nieuw gedeeld universum van klassieke geanimeerde series genaamd de NacelleVerse. Dit universum omvat niet alleen de geliefde Biker Mice, maar ook andere bekende eigendommen zoals RoboForce, Sectaurs, The Great Garloo en Power Lords. Het verhaal van de NacelleVerse wordt verteld in zowel stripboeken als animatieseries.
NacelleVerse #0, gecreëerd door het getalenteerde team van schrijver Melissa Flores en kunstenaars Rahmat Handoko, Rhoald Marcellius, Diogenes Neves en Francis Portela, introduceert ons aan The Great Garloo. Na de verwoesting van zijn planeet begint hij een kosmische zoektocht naar een nieuw thuis. Deze epische reis brengt hem in contact met een diverse cast van personages, waaronder de genetisch gemodificeerde Sectaurian warriors of Symbion en de opstandige Biker Mice from Mars.
De NacelleVerse-stripreeks, een vruchtbare samenwerking tussen The Nacelle Company en Oni Press, is klaar om de komende jaren te schitteren. Na de lancering van NacelleVerse #0 kunnen lezers zich verheugen op vier beperkte series die zich ontvouwen in de daaropvolgende maanden.
Op het geanimeerde front brengen The Nacelle Company en enkele bekende uitvoerende producenten, waaronder Dwayne Johnson en Ryan Reynolds, deze intrigerende verhalen tot leven. Zowel de RoboForce- als Biker Mice From Mars-series zullen opwindende avonturen op het kleine scherm brengen. Daarnaast worden fans getrakteerd op nieuwe en verbeterde Biker Mice From Mars-figuren en andere merchandise.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!