Langverwachte 'X-Men 97'-serie binnenkort eindelijk te zien op Disney+

TV en Series
woensdag, 31 januari 2024 om 18:21
5cpunvsuekbcmlttzlae8aiys3u
De iconische X-Men-animatieserie uit de jaren 90 krijgt eindelijk een vervolg in de vorm van een reboot-serie voor Disney+. Bijna 30 jaar na de laatste aflevering van deze veel geprezen Marvel-serie zal de langverwachte animatieserie, getiteld X-Men '97, vanaf maart zijn debuut maken op de streamingdienst.
Tijdens het Disney+ Day-evenement in november 2021 kondigde Marvel Studios de terugkeer van deze nostalgische serie aan, waardoor fans wereldwijd hun adem inhielden in afwachting van meer details over de releasedatum en wat ze kunnen verwachten. X-Men '97 zal niet alleen de legendarische voetsporen van zijn voorganger volgen, maar ook de geliefde personages en het verhaal voortzetten.
nsjz1fuinwsvax3x9zek11suoaw 1140x570
Still 'X-Men '97' via TMDB
Marvel Studios heeft aangekondigd dat X-Men '97 zijn première zal beleven op Disney+ in het voorjaar van 2024. Volgens bronnen zal het eerste seizoen, bestaande uit tien afleveringen, naar verwachting vanaf maart te zien zijn. Fans kunnen zich verheugen op een verdieping in het jaren 90-tijdperk van de originele serie, met bekende personages zoals Cyclops, Jean Grey, Wolverine, Jubilee, Storm, Rogue, Gambit en Beast.
Daarnaast zullen enkele nieuwe mutanten hun intrede doen, waaronder Cable, Bishop, Forge, Morph, Sunspot en Nightcrawler. Een opmerkelijke verandering is te zien in Magneto, die dit keer de leiding over de X-Men op zich neemt. De serie zal ook enkele oude vijanden van de X-Men opnieuw introduceren, waaronder de Hellfire Club onder leiding van Emma Frost en Sebastian Shaw, evenals Mr. Sinister en Bolivar Trask.