Nieuwe Spaanstalige heist-serie gebaseerd op "Overval van de Eeuw" nu te zien op Netflix

TV en Series
woensdag, 31 januari 2024 om 19:23
ebbbkfhse5pmlztedlah6afkglr
De Spaanstalige nieuwe heistserie Baby Bandito is nu te zien op Netflix. Losjes geïnspireerd op de Chileense “misdaad van de eeuw”, waarbij in totaal ruim 10 miljoen werd buitgemaakt, vertelt de serie het verhaal van de jonge skateboarder Kevin, gespeeld door de getalenteerde Nicolás Contreras. Hij wordt verliefd op de welgestelde Génesis, vertolkt door Francisca Armstrong, en besluit een gevaarlijke overval te plegen op een luchthaven om indruk op haar te maken.
Na de spectaculaire overval wordt Kevin de meest gezochte man in Chili. Samen met Génesis slaat hij op de vlucht, achtervolgd door zowel de autoriteiten als de criminele bende genaamd The Butchers. Met in totaal acht afleveringen belooft de miniserie een flinke dosis spanning en actie.
kwwst2e0gutdswklyjnpbzip0ww 1140x570
Still 'Baby Bandito' via TMDB
Het incident waarBaby Banditolosjes op is geïnspireerd, betreft een spraakmakende zaak uit 2014 waarbij een geldtransport in de Chileense hoofdstad Santiago ruim 10 miljoen euro buitgemaakt werd.
Netflix wist eind 2023 nog te scoren met de populaireLa Casa de Papel-spin-off-serieBerlínen lijkt metBaby Banditonu opnieuw een Spaanstalige hit in handen te hebben. Ondanks de beperkte informatie en het ontbreken van IMDb-beoordelingen, wordt de serie beschouwd als een potentieel verborgen juweeltje. Ben jij van plan deze nieuwe Spaanstalige serie een kans te geven?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!