Netflix-kijkers smullen massaal van spectaculaire nieuwe sci-fi-serie: "Echt genieten!"

TV en Series
zaterdag, 23 maart 2024 om 11:00
uawwruoqenadj7hvlmxyrofm64v
Netflix heeft opnieuw een enorme kijkcijferhit te pakken met de nieuwe sciencefictionserie 3 Body Problem. De serie nadert Guy Ritchie's The Gentlemen als de meest bekeken serie en kijkers zijn buitengewoon positief over dit nieuwe werk van de makers achter Game of Thrones.
Gebaseerd op het wereldberoemde werk van de Chinese auteur Liu Cixin, dat eerder als onverfilmbaar werd beschouwd, hebben David Benioff en D.B. Weiss samen met Alexander Woo (bekend van The Terror: Infamy en True Blood) dit op uitmuntende wijze voor elkaar weten te krijgen.
Het verhaal, verdeeld over acht afleveringen, neemt de kijkers mee op een reis door tijd en ruimte, beginnend in het China van de jaren 1960. Een beslissing van een jonge vrouw zet een kettingreactie in gang die eeuwen duurt en uiteindelijk de moderne tijd bereikt. Wanneer de natuurwetten onverklaarbaar beginnen te vervagen, bundelt een groep wetenschappers hun krachten met een detective om een enorme dreiging voor de mensheid het hoofd te bieden.
Op sociale media laten mensen weten dat ze soms moeite hebben om het verhaal te volgen, maar desondanks enorm genieten van de serie. Op X/Twitter ging iemand zelfs zo ver om te beweren dat de serie beter is dan het boek: "3 Body Problem op Netflix is a chef’s kiss so far! Duizend keer beter dan het boek."
De serie kan rekenen op een uitstekende cast, waarbij David Benioff en D.B. Weiss opnieuw samenwerken met Game of Thrones-acteurs John Bradley, Jonathan Pryce, en Liam Cunningham. Daarnaast zien we Marvel-ster Benedict Wong en de getalenteerde Nieuw-Zeelandse actrice Jess Hong. 3 Body Problem is nu te zien op Netflix. Bekijk hieronder de officiële trailer. Wat vind jij van de nieuwe sci-fi-serie?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!