Bikkelharde bioscoopfilm met Denzel Washington knalt vanaf vandaag de huiskamers binnen

Films
zaterdag, 23 maart 2024 om 9:00
chnqobjzflj88lpiyqkzpecwqec
Denzel Washington als de meedogenloze Robert McCall is terug en deze keer heeft hij een nieuwe strijd aan zijn hand in The Equalizer 3. De bikkelharde vigilante-actie-misdaadfilm, geregisseerd door Training Day-regisseur Antoine Fuqua, is vanaf vandaag te streamen op Netflix.
In The Equalizer 3 bevindt Robert McCall, gespeeld door de legendarische Denzel Washington, zich in een pittoresk dorpje in Zuid-Italië, waar hij een rustig bestaan heeft opgebouwd. De rust blijkt van korte duur wanneer McCall ontdekt dat zijn nieuwe vrienden worden onderdrukt en afgeperst door de meedogenloze Camorra. Vastberaden om gerechtigheid te brengen, neemt McCall het op zich om zijn vrienden te beschermen en af te rekenen met de onderdrukkers die hun leven terroriseren.
The Equalizer 3 is het vervolg op de eerdere films in de franchise, waarbij Denzel Washington eveneens schittert als de charismatische en rechtvaardige vigilante Robert McCall. Net als zijn voorgangers biedt deze film een opwindende mix van actie, spanning en emotionele diepgang, waarbij McCall's innerlijke strijd en morele kompas centraal staan.
Hoewel The Equalizer 3 gemengde reacties heeft ontvangen, met een IMDb-score van 6.8, blijft het een aangenaam vervolg in de franchise. Fans van het genre en liefhebbers van Denzel Washington's werk zullen zeker genieten van de adrenaline pompende actiescènes die de film te bieden heeft.
Naast Washington schittert Dakota Fanning als Emma Collins, zien we Gaia Scodellaro als Aminah, en speelt David Denman de rol van Frank Conroy. Het scenario is geschreven door Richard Wenk, en de film is geregisseerd door Antoine Fuqua, bekend van onder andere Training Day, King Arthur en Shooter.
Voor degenen die nog niet bekend zijn met de avonturen van Robert McCall, biedt Netflix een uitstekende kans om de eerdere films in de serie te bekijken. Zowel The Equalizer als The Equalizer 2 zijn beschikbaar op het platform, waardoor kijkers volledig kunnen worden ondergedompeld in het universum van deze intrigerende en onvergetelijke personage.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!