Colin Farrell schittert als Oswald Cobblepot in eerste teaser van 'The Penguin'

TV en Series
vrijdag, 22 maart 2024 om 22:00
4dsoboofnaisy2twnrxrg3a1xxs
In de nieuwe trailer van The Penguin zien we Colin Farrell terugkeren naar het grimmige Gotham City als Oz Cobb, ook bekend als Oswald Cobblepot. Deze serie, een spin-off van The Batman, belooft een duister en meeslepend verhaal te vertellen dat zich afspeelt in de nasleep van de gebeurtenissen uit de populaire DC-film uit 2022.
De focus van The Penguin ligt op de opkomst van Cobblepot in de onderwereld van Gotham, waar hij zich langzaam maar zeker ontpopt tot een van de meest gevreesde schurken in het Batman universum. Farrell schittert in de trailer met een klassieke gangster monoloog, terwijl de beelden ons een inkijkje geven in de gewelddadige en gevaarlijke onderwereld van Gotham City.
Achter de schermen wordt The Penguin geleid door uitvoerend producent en showrunner Lauren LeFranc, bekend van haar werk aan Agents of S.H.I.E.L.D.. Matt Reeves, schrijver en regisseur van The Batman, zal als uitvoerend producent optreden via zijn productiebedrijf 6th & Idaho. De eerste drie afleveringen worden geregisseerd door uitvoerend producent Craig Zobel.
Het acht afleveringen tellende seizoen van The Penguin lijkt een interessante toevoeging te worden aan het The Batman-universum en is een ideale opvulling voor het langverwachte The Batman II, waarvan de release een jaar is uitgesteld. Robert Pattinson moet zijn terugkeer als Batman uitstellen tot 2026. Het is echter niet uit te sluiten dat hij in de aankomende HBO-spin-offserie zijn opwachting zal maken, zij het in een cameo.
The Penguin is dit najaar te zien op HBO Max, al blijft een exacte datum nog onduidelijk. Bekijk hieronder de eerste officiële trailer van The Penguin.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!