Netflix deelt officiële teaser voor langverwachte laatste seizoen van 'Sweet Tooth'

TV en Series
woensdag, 17 april 2024 om 20:30
stooth 304 unit 01571rc
Netflix heeft de officiële teaser gedeeld van het derde en laatste seizoen van Sweet Tooth, dat bestaat uit acht afleveringen en opnieuw wordt geleid door showrunner Jim Mickle. "Het is precies het verhaal dat ik me had voorgesteld," vertelde Mickle aan de streamingdienst over de epische conclusie van de serie.
Het derde seizoen pakt de draad op in Alaska, nadat Gus, Jepperd, Wendy en Bear op weg zijn gegaan om Gus' moeder, Birdie, te vinden. Terwijl Birdie probeert de mysterieuze oorsprong van een dodelijke ziekte te achterhalen, voegt Dr. Singh zich bij Gus en zijn metgezellen op hun reis. Er komt ook een nieuwe dreiging bij, in de gedaante van Helen Zhang, haar dochter Rosie en de Wolf Boys.
Terwijl de tijd dringt om antwoorden te vinden, worden vriendschappen op de proef gesteld en raken de levens van mensen en hybriden met elkaar verweven. Dit alles bouwt op naar een spannend hoogtepunt dat het lot van beide groepen zal bepalen. "Seizoen 3 is een Arctisch verhaal met spannende nieuwe avonturen en hopelijk een bevredigende conclusie van dit epische verhaal," vertelt Mickle aan Netflix. "Gus zal een kant van de wereld en de mensheid zien die hij niet zag in seizoen 1 of 2."
Naast nieuwe locaties en avonturen belooft seizoen 3 ook een verschuiving in toon. Acteur Christian Convery, die Gus speelt, vertelde dat het seizoen donkerder zal zijn dan het vorige. "Gus groeit mee met de serie, begint volwassen te worden naarmate de thema's donkerder worden. Er is veel waar hij mee moet omgaan, en het is de piek van de Sweet Tooth-intensiteit."
Het derde seizoen van Sweet Tooth gaat van start op 6 juni, bekijk hieronder de officiële teaser.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!