Netflix deelt officiële trailer voor vierde en laatste seizoen van 'The Umbrella Academy'

TV en Series
donderdag, 30 mei 2024 om 12:00
the umbrella academy n s4 e2 00 33 08 02r
Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor het vierde en laatste seizoen van de populaire serie The Umbrella Academy. De trailer toont de Hargreeves-zussen en -broers die zich voorbereiden op een laatste gezamenlijke inspanning.
Gebaseerd op de graphic novel serie van Gerard Way en geïllustreerd door Gabriel Bá, volgt de geliefde serie een familie van geadopteerde broers en zussen met superkrachten die proberen het einde van de wereld te voorkomen. Dit seizoen worden de Hargreeves geconfronteerd met een nieuwe uitdaging: het leiden van een normaal leven, aangezien ze na de reset van het universum in seizoen 3 hun superkrachten zijn kwijtgeraakt.
De originele cast, bestaande uit onder andere Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan en Aidan Gallagher, keert terug voor dit laatste avontuur. De trailer toont ook de terugkeer van Justin H. Min's Ben Hargreeves, die zijn octopusachtige tentakels gebruikt in een gevechtsscène.
Nieuwkomers in de cast zijn Nick Offerman, Megan Mullally en David Cross. Offerman en Mullally spelen de rollen van Dr. Gene en Jean Thibedeau, twee community college professoren uit New Mexico die lijden aan extreme déjà vu. Cross vertolkt Sy Grossman, een verlegen zakenman en familieman die wanhopig probeert weer contact te krijgen met zijn vervreemde dochter.
Het derde seizoen, dat in juni 2022 uitkwam, eindigde met de Hargreeves in een nieuw universum zonder hun krachten, gecreëerd door hun manipulatieve vader, Reginald Hargreeves (Colm Feore). De trailer begint met een dialoog uit seizoen 1 van Reginald, wat aangeeft dat het laatste seizoen sterke banden zal hebben met het begin van de serie en mogelijk de cirkel rond zal maken.
Ondanks het verlies van hun krachten zijn er in de trailer enkele beelden van een oranje gloed uit de handen van Viktor Hargreeves (Elliot Page) en Ben Hargreeves die zijn tentakels gebruikt, wat aangeeft dat sommige van de broers en zussen hun krachten misschien terugkrijgen. Allison Hargreeves (Emmy Raver-Lampman) verwijst in de trailer naar een reddingsmissie, wat mogelijk de redding van Abigail van Reginald kan zijn, een sleutel tot het herstellen van de situatie.
The Umbrella Academy seizoen 4 verschijnt op 8 augustus op Netflix. Bekijk de spannende trailer hieronder.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!