Netflix deelt eerste trailer van nieuwe fantasyserie 'Ronja the Robber's Daughter'

TV en Series
dinsdag, 12 maart 2024 om 12:00
76tdjs4tnnkijmq35qrtghzbuzd
Netflix heeft ons eerder al weten te laten watertanden met een sneak peek van Ronja the Robber's Daughter een betoverende nieuwe fantasyserie gebaseerd op het tijdloze verhaal van Astrid Lindgren. Maar er is meer! De streamingdienst heeft nu de allereerste trailer gedropt, en op 28 maart staat de grandioze release gepland.
Ronja the Robber's Daughter, opgesplitst in twee epische delen, werpt licht op het leven van de slimme Ronja (gespeeld door de fantastische Kerstin Linden), die toevallig ter wereld komt te midden van een roversbende in een oogverblindend kasteel. Haar ontdekking van het magische bos en de ontmoeting met Birk (gespeeld door de charismatische Jack Bergenholtz-Henriksson), een jongen uit een rivaliserende bende, zetten de toon voor een aangrijpend verhaal over verboden vriendschap en duistere familievetes.
Deze internationale productie, mogelijk gemaakt door Filmlance International in samenwerking met een scala aan internationale partners, gesteund door de Europese Unie en Creative Europe, is het schoolvoorbeeld van wereldwijde entertainmentcollaboratie. Verwacht een boeiende mix van familie, fantasy en avontuur, gegarandeerd een onvergetelijke kijkervaring voor zowel jong als oud.
Ronja the Robber's Daughter, lijkt op weg te zijn om een knaller te worden in het Netflix-aanbod. Het eerste deel van dit meeslepende avontuur staat klaar om gestreamd te worden vanaf 28 maart, alleen – kleine kanttekening – slecht nieuws voor onze zuiderburen, de serie zal niet te zien zijn in België. Wat daar precies de reden van is, is ons ook een raadsel, maar met een VPN kom je ook al een heel eind! Bekijk hieronder de kakelverse nieuwe trailer. Kijk jij uit naar de nieuwe fantasyserie?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!