Mysterieuze nieuwe sci-fi serie 'Land Of Tanabata' verrast met eerste officiële trailer

TV en Series
zaterdag, 15 juni 2024 om 14:00
column 31
Disney+ heeft de eerste trailer onthuld van Land Of Tanabata, een nieuwe sci-fi serie gebaseerd op de manga Tanabata no Kuni (Tanabata Country) van Hitoshi Iwaaki, een gerenommeerde mangaka die bekend staat om zijn werken zoals Parasyte en Historie.
De serie draait om een mysterieuze gebeurtenis waarbij gebouwen en mensen plotseling worden omgevormd tot 'sferen' en vervolgens verdwijnen. De sleutel tot het oplossen van dit raadsel ligt in een 'bepaald stadje' dat wordt beschermd door iemand met de gave om deze sferen te beheersen. De protagonist, Nanmaru, een doodnormale universiteitsstudent met wortels in dit stadje, raakt verwikkeld in het mysterie.
De cast van Land Of Tanabata bestaat uit onder andere Hosoda Kaoruta, Fujino Ryoko, Higashimaru Takashi, Kiryu Aso Aki, Narumi Yui Tagaya, Nishihata Mio, Masumoto Kunitada, Ibu Masato, Marukami Masami, en Yamada Takayuki. De regie ligt in handen van Taki Yusuke, Sano Takahide en Kawai Hayato, terwijl het script is geschreven door Miyoshi Akiko, Asato Mari en Taki Yusuke.
De verwachtingen voor Land Of Tanabata zijn hooggespannen, gezien Iwaaki's reputatie voor het creëren van intrigerende verhalen met complexe personages en unieke plotwendingen. De trailer belooft alvast een visueel verbluffende ervaring met een mix van mysterie, bovennatuurlijke elementen en intense menselijke emoties.
Fans van de manga zullen verheugd zijn om te zien hoe de wereld van Tanabata no Kuni tot leven komt op het kleine scherm, terwijl nieuwe kijkers zullen worden aangetrokken door de fascinerende premisse en de hoogwaardige Japanse productie.
Land Of Tanabata gaat vanaf 4 juli in première in Azië op Disney+. Wanneer de serie in Nederland te streamen is, is nog niet bekend. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!