Mysterieuze nieuwe dramaserie valt in de smaak: "Iedereen moet deze Netflix-serie gaan zien!"

TV en Series
zaterdag, 09 maart 2024 om 10:00
dassignal firstlook anikamolnar netflix 005
Heb jij de splinternieuwe miniserie The Signal (Das Signal) op Netflix al gezien? Deze mysterieuze Duitse dramaserie, geschreven en geproduceerd door Florian David Fitz, valt in de smaak bij abonnees, waarbij zelfs al de vergelijking wordt gemaakt met andere Netflix-hits als Dark en Bodies.
In The Signal (Das Signal) draait alles om astronaut Paula, briljant vertolkt door Peri Baumeister, die na maanden in de ruimte eindelijk terugkeert naar de aarde om zich te herenigen met haar gezin. Echter, haar vliegtuig verdwijnt spoorloos, en haar man Sven, gespeeld door Florian David Fitz, en dochter Charlie, vertolkt door Yuna Bennett, blijven verbijsterd en verward achter.
Terwijl Sven worstelt met het nieuws van Paula's verdwijning, onthult de serie geleidelijk aan meer over haar tijd in de ruimte en de ontdekkingen die ze heeft gedaan. Al snel wordt duidelijk dat haar missie meer omvatte dan alleen het verkennen van de ruimte, en dat haar verdwijning slechts het begin is van een veel groter complot.
De aangrijpende miniserie oogst veel lof bij Netflix-abonnees, waarbij The Signal (Das Signal) op lovende woorden kan rekenen. "Ik geniet echt van The Signal op Netflix" en "Iedereen moet de nieuwe Netflix-serie The Signal gaan zien," klinkt het. Iemand gaat zelfs zo ver om de serie te vergelijken met kaskrakers als Bodies en Dark. "Ik zeg je, The Signal is als de Duitse versie van Constellation. Het doet me denken aan hoe vergelijkbaar Dark en Bodies zijn (ook op Netflix)."
Het moge duidelijk zijn dat Netflix met The Signal (Das Signal) opnieuw een topper heeft binnengehaald. Met een mix van spanning, emotie en intrige is The Signal (Das Signal) de perfecte serie om in één ruk te kijken voor liefhebbers van mysterie en drama. Mis deze nieuwe Duitse Netflix-parel niet! Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!