Eerste seizoen van Emmy-winnende HBO-serie nu ook te zien op Netflix

Films
vrijdag, 08 maart 2024 om 10:00
3zk1ky4ny0ecrczg7m7bobznrw7
Vanaf vandaag kunnen Netflix-abonnees genieten van de bekroonde charme van Hacks. Gecreëerd door Lucia Aniello, Paul W. Downs en Jen Statsky, biedt deze HBO Max Original-comedyserie een verfrissende kijk op de professionele dynamiek tussen een legendarische stand-up comedian uit Las Vegas en een comedy writer die worstelt met het lot.
In het middelpunt van de serie staat de legendarische Deborah Vance, met verfijning vertolkt door Jean Smart. Terwijl Vance worstelt met de uitdaging om haar verouderde act nieuw leven in te blazen om haar plek in het Palmetto Casino te behouden, botst haar wereld met die van Ava Daniels, tot leven gebracht door de getalenteerde Hannah Einbinder. Ava, worstelend met carrièretegenslagen en een reputatie van arrogantie, wordt in de wereld van stand-up comedy geslingerd wanneer ze Deborah's nieuwe hoofdschrijver wordt.
Het resultaat? Een komische odyssee gevuld met gevatte woordspelingen, onverwachte vriendschappen en een zoektocht naar zelfontdekking die je aan je scherm gekluisterd houdt. Met de COO van Deborah's managementbedrijf en naaste adviseur, Carl Clemons-Hopkins als Marcus, die een extra laag hilariteit toevoegt, is Hacks meer dan alleen een serie - het is een komisch meesterwerk.
Het weergalmende succes van Hacks is geen loze kreet. De serie heeft meerdere Primetime Emmy Awards in de wacht gesleept, waaronder Outstanding Writing, Outstanding Directing, en de begeerde Outstanding Lead Actress voor Jean Smart. Alsof dat nog niet genoeg is, bevestigt een Golden Globe Award voor Best Television Series - Musical or Comedy de status als een komische kracht om rekening mee te houden.
Voor fans van de serie eindigt de vreugde van Hacks niet met het eerste seizoen op Netflix. Het tweede seizoen is nu te zien op HBO Max, en het derde seizoen is al onderweg, met de première gepland op 2 mei. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!