IJzingwekkend spannende laatste trailer van 'Ghostbusters: Frozen Empire' onthuld

Films
vrijdag, 08 maart 2024 om 9:05
p5k0znytgmwemsdcn90g76ui2of
De nieuwe trailer van Ghostbusters: Frozen Empire neemt ons opnieuw mee naar een spookachtig feest met bekende gezichten en sprankelende nieuwkomers die de bovennatuurlijke chaos in een ijzig New York te lijf gaan.  Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Celeste O'Connor en Logan Kim maken een grandioze comeback.
Tegelijkertijd schroeven de legendarische Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts en William Atherton de spookachtige sfeer nog wat verder op. Alsof dat nog niet genoeg is, worden we ook getrakteerd op de komische genialiteit van Kumail Nanjiani en Patton Oswalt. Kortom, een feest van herkenning én nieuwe gezichten!
Het verhaal neemt ons mee naar het bruisende New York City, waar de Spengler-familie de boel op stelten zet. Ze verruilen het rustige Summerville, Oklahoma voor de iconische brandweerkazerne waar het ooit allemaal begon. En raad eens? Ze hebben daar een geheim onderzoekslab opgezet om geesten te bestrijden op een manier die zelfs de griezeligste spoken versteld zal doen staan.
Maar, en hier komt het beste deel, een oud artefact gooit roet in het spooketen! Dat betekent dat de Ghostbusters, zowel oud als nieuw, de handen ineen moeten slaan om hun thuis te redden van een ijzingwekkende vijand en de wereld te behoeden voor een nieuwe ijstijd.
Dus, haal je protonpacks uit de kast, trek je favoriete spokenjager-outfit aan en bereid je voor op een ijskoude dosis hilariteit en griezelig goede tijden! Ghostbusters: Frozen Empire draait vanaf 4 april in de bioscoop, bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!