Mutant Mayhem spin-off 'Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles' binnenkort te zien

TV en Series
maandag, 10 juni 2024 om 16:00
ldldxb3ixldln5avywuk4xs21gh
Onlangs werd de officiële trailer van de spin-off serie Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles onthuld. Deze serie, die voortvloeit uit de succesvolle 3D-animatiefilm Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem uit 2023, zal op 9 augustus 2024 in première gaan op Paramount+ en later in Nederland zijn debuut maken op SkyShowtime.
De trailer laat zien dat de vier broers – Leonardo, Michelangelo, Donatello en Raphael – geconfronteerd worden met een nieuwe vijand, Bishop, die hen uit elkaar drijft en hen dwingt om individueel te vechten tegen moorddadige robots. Bishop, een geheimzinnige antagonist die zich verschuilt in de buik van een gigantische robot, doet vaag denken aan Krang, de beruchte schurk uit de originele TMNT-serie uit 1987.
Deze nieuwe vijand, Bishop, is echter niet geheel onbekend binnen het TMNT-universum. Oorspronkelijk geïntroduceerd in de animatieserie uit 2003, kent Bishop zijn roots als hoofd van de Earth Protection Force. Hoewel veel details over deze versie van Bishop nog geheim worden gehouden, suggereren de beelden dat hij een formidabele tegenstander zal zijn voor de Turtles.
Naast de bekende stemmen van Micah Abbey (Donatello), Shamon Brown Jr. (Michelangelo), Nicolas Cantu (Leonardo) en Brady Noon (Raphael), keert ook Ayo Edebiri terug als April O’Neil. Hun eerdere vertolkingen in Mutant Mayhem waren al goed ontvangen en fans kunnen uitkijken naar dezelfde energie en dynamiek in deze nieuwe serie.
Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles speelt zich af na de gebeurtenissen van Mutant Mayhem, waarin de Turtles, na hun overwinning op Superfly, eindelijk geaccepteerd en geliefd worden door de inwoners van New York. Hierdoor kunnen ze de riolen verlaten en een relatief normaal tienerleven leiden op de middelbare school. Echter, hun nieuwe leven brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Niet alleen moeten ze omgaan met de dagelijkse druk van het tienerleven, maar ook met de bedreigingen van nieuwe vijanden zoals Bishop en haar robots.
De serie biedt een brug tussen de film Mutant Mayhem en de aangekondigde vervolgfilm. Met de trailer heeft Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles hoge verwachtingen gewekt, en het lijkt dan ook weer een spannende toevoeging te worden aan het geliefde TMNT-universum.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!