Mia McKenna-Bruce speelt de hoofdrol in nieuwe Agatha Christie-serie 'The Seven Dials Mystery'

TV en Series
maandag, 10 juni 2024 om 14:00
fytmriffiyronsaytmmlzdpizaz
De Britse actrice Mia McKenna-Bruce, bekend van haar doorbraakrol in How to Have Sex, heeft haar volgende grote rol te pakken. McKenna-Bruce zal de hoofdrol vertolken in The Seven Dials Mystery, de aankomende Agatha Christie-serie op Netflix, geschreven door Chris Chibnall, de maker van Broadchurch en voormalig showrunner van Doctor Who.
In The Seven Dials Mystery speelt McKenna-Bruce de rol van Lady Eileen "Bundle" Brent, een nieuwsgierige en scherpe amateur-detective. De serie speelt zich af in 1925 en volgt een luxueus landhuisfeest waar een praktische grap dodelijke gevolgen lijkt te hebben. Het is aan Bundle om een duister complot te ontrafelen dat haar leven voorgoed zal veranderen.
De serie wordt beschreven als een "geestig en episch drama," waarin McKenna-Bruce wordt vergezeld door gerenommeerde acteurs zoals Helena Bonham Carter en Martin Freeman, die de rollen van Lady Caterham en Superintendent Battle zullen spelen.
Het project, dat deze zomer in productie gaat, wordt geregisseerd door Chris Sweeney, bekend van The Tourist en Back to Life. De serie wordt geproduceerd door Suzanne Mackie van Orchid Pictures en Chris Sussman, bekend van Good Omens.
De verfilming is gebaseerd op het boek The Seven Dials Mystery van Agatha Christie, voor het eerst uitgebracht in 1929. Het boek brengt enkele bekende personages terug uit Christie's eerdere werk Het Geheim van de Schouwen, waaronder Lady Eileen (Bundle) Brent en Lord Caterham.
De officiële beschrijving van het boek luidt: “Toen Gerald Wade stierf, naar verluidt door een overdosis slaapdrank, verschenen er zeven klokken op de schoorsteenmantel. Wie heeft ze daar geplaatst en hadden ze enige connectie met de nachtclub in Seven Dials?”
Met de aankondiging van de nieuwe serie The Seven Dials Mystery kunnen we uitkijken naar een moderne versie van dit klassieke mysterie. Hoewel de precieze releasedatum op Netflix nog niet bekend is, lijkt het erop dat de serie pas in 2025 zal verschijnen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!