Magische nieuwe fantasyserie 'Renegade Nell' vanaf vandaag te streamen op Disney+

TV en Series
vrijdag, 29 maart 2024 om 20:00
mlxieyo3cplnbsrbph1xvehxwul
De nieuwe fantasyserie Renegade Nell staat vanaf vandaag op Disney+. De serie neemt de kijkers mee naar het Engeland van 1705 en vertelt het verhaal van Nell Jackson, een jonge vluchtelinge die wordt beschuldigd van moord. In haar wanhopige strijd om te overleven slaat ze op de vlucht met haar zussen, en om hen te beschermen, neemt ze een onverwachte weg: ze wordt een struikrover.
Maar Nell staat er niet alleen voor. Ze wordt vergezeld door de dappere sprite Billy Blind, wiens ongewone krachten van onschatbare waarde blijken te zijn in hun avonturen. Terwijl Nell de grenzen van haar lot verkent, ontdekt ze dat ze betrokken is bij een groter, magisch complot tegen niemand minder dan de koningin van Engeland.
De cast van Renegade Nell is indrukwekkend samengesteld, met Louisa Harland in de rol van de jonge en vastberaden Nell Jackson, Joely Richardson als Lady Eularia Moggerhanger, een invloedrijke krantenmagnaat, Adrian Lester als de graaf van Poynton, en Nick Mohammed als de onverschrokken Billy Blind. Craig Parkinson schittert als Sam Jackson, de vader van Nell.
Het is geen verrassing dat deze veelbelovende serie al sinds april 2021 de aandacht heeft getrokken van Disney+, dat snel de rechten verwierf van de gerenommeerde Britse scenarioschrijver Sally Wainwright. Met Ben Taylor, Amanda Brotchie en MJ Delaney aan het roer als regisseurs, en een team van ervaren producenten, waaronder Faith Penhale, Will Johnston, Louise Mutter, en Johanna Deveraux, is de serie in goede handen.
Met een mix van historisch drama, avontuur en een vleugje magie, belooft Renegade Nell een onvergetelijk avontuur te worden voor alle Disney+ abonnees. De serie nu te zien, bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!