Komt er een spin-off van Prime Video-hitserie 'The Boys' met Jeffrey Dean Morgan?

TV en Series
maandag, 24 juni 2024 om 8:00
jeffrey dean morgan karl urban the boys s4 jpeg file 3000
Jeffrey Dean Morgan heeft op X duidelijk gemaakt dat hij enorm geïnteresseerd is in een spin-off van zijn personage Joe Kessler in de populaire Prime Video-serie The Boys. Zijn enthousiasme voor een mogelijke spin-off komt niet uit de lucht vallen; zowel fans als de makers van de serie zien mogelijkheden.
Showrunner Eric Kripke heeft ook interesse getoond in het idee van een spin-off rondom Morgans personage. In een interview met Deadline zei Kripke: "Hey, man, als Jeffrey het wil doen en het werkt, wie zou er dan geen Jeffrey Dean Boys spin-off willen?" Deze opmerking werd enthousiast ontvangen door Morgan, die op X reageerde met: "Ha!! Kripke!!! Speel niet met mijn emoties! Schrijf me maar in! (Kijkt schema nu na!)".
Het personage Joe Kessler werd geïntroduceerd in het vierde seizoen van The Boys. Kessler is een mysterieuze CIA-handler die bevriend is met Butcher en probeert Homelander (gespeeld door Antony Starr) neer te halen. Zijn introductie heeft al geleid tot speculaties onder fans over de mogelijkheid van een spin-off.
De populariteit van The Boys heeft al geleid tot meerdere spin-offs. Gen V, de eerste spin-off, is goed ontvangen en een tweede seizoen is al in ontwikkeling. Daarnaast wordt er gewerkt aan een nieuwe spin-off getiteld The Boys: Mexico, die wordt geleid door Diego Luna en Gael Garcia Bernal.
Kripke benadrukte echter dat hij niet wil dat fans het gevoel hebben dat ze verplicht zijn om alle spin-offs te volgen om het volledige verhaal te begrijpen. Hij vergeleek dit met de strategie van Marvel en gaf aan dat hij een andere aanpak wil hanteren. "Ik wil niet dat mensen het gevoel hebben dat ze één show moeten kijken om de andere te begrijpen," zei Kripke. "Ik wil dat je beide shows bekijkt. Het vergroot je plezier en ervaring van beide shows omdat je wat achtergrond begrijpt, maar het is zeker niet verplicht."
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!