Komiek Shane Gillis komt binnenkort met de knotsgekke Netflix-serie 'Tires'

TV en Series
woensdag, 08 mei 2024 om 20:00
ncflkqmqjc4ab8q7ik46ok9ltzg
Komiek Shane Gillis heeft een nieuwe serie klaarliggen voor Netflix, genaamd Tires, die op 23 mei in première gaat. Gillis is niet alleen de ster van de zesdelige komedieserie, maar ook uitvoerend producent en medebedenker.
Terwijl fans Gillis misschien gewend zijn achter een microfoon te zien - zijn eerste Netflix comedy special, Beautiful Dogs, ging in première in 2023 - verplaatst de fictieve serie Tires hem van het podium naar de wereld van een drukke autogarage.
In Tires speelt Gillis de rol van Shane, die het relatief rustige leven van Will (gespeeld door Steven Gerben) zuur maakt. De serie volgt Will, de nerveuze en ogenschijnlijk ongekwalificeerde erfgenaam van een autorgarage, terwijl hij probeert het bedrijf van zijn vader nieuw leven in te blazen, ondanks de constante pesterijen van zijn neef en nu werknemer, Shane.
Gillis en Gerben spelen de hoofdrollen in Tires. De komedie wordt ook vertolkt door Chris O'Connor, Kilah Fox en Stavros Halkias, met gastoptredens van Andrew Schulz. De serie wordt geregisseerd door McKeever, terwijl Gillis, Gerben en McKeever medebedenkers, schrijvers en uitvoerende producenten zijn. Tires is de tweede productie van de productiemaatschappij van Gillis en McKeever, Dad Sick Productions, naast Gillis' stand-up special Beautiful Dogs.
Tires is vanaf 23 mei te zien op Netflix en zal in totaal zes afleveringen tellen, waarvan de lengte nog niet is bevestigd, maar gezien het een komedieserie betreft, zou dit tussen de 10 en 25 minuten kunnen variëren. Naast de serie heeft Netflix ook een nieuwe stand-up special besteld van Gillis, die naar verwachting dit jaar of volgend jaar zal worden uitgebracht. Bekijk hieronder de officiële trailer!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!