Bloedspannende misdaadserie met Will Forte vanaf vandaag nieuw op Netflix

TV en Series
donderdag, 09 mei 2024 om 8:00
bodkin 102 unit 07331rc
Het is een opwindende tijd voor liefhebbers van misdaadseries op Netflix, en 2024 belooft een bijzonder jaar te worden voor de streaminggigant. Met al enkele geweldige shows dit jaar, waaronder Ripley, The Gentlemen en Baby Reindeer, hebben kijkers al veel om van te genieten. Maar vanaf vandaag voegt Netflix een nieuwe titel toe aan zijn aanbod: Bodkin.
De serie neemt ons mee naar het pittoreske Ierse stadje Bodkin, waar een bonte groep podcasters op zoek gaat naar de waarheid achter mysterieuze verdwijningen uit het verleden. Het verhaal draait om Gilbert Power, gespeeld door Will Forte (bekend van The Last Man On Earth en Nebraska), een Amerikaanse podcaster die zijn Ierse roots wil ontdekken. Samen met zijn assistente, vertolkt door Robyn Cara, en de Ierse journaliste Dove, gespeeld door Siobhán Cullen, stort hij zich in een onderzoek naar de schimmige geschiedenis van Bodkin.
Bodkin lijkt een mix te zijn van verschillende elementen, met duidelijke invloeden van populaire misdaad podcasts en een vleugje donkere humor. Vergelijkingen met andere populaire shows zoals Only Murders In The Building zijn snel gemaakt, maar Bodkin lijkt een unieke draai te geven aan het genre met zijn Ierse setting en intrigerende personages.
De serie, bestaande uit zeven afleveringen, is gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door Jez Scharf, samen met mede-uitvoerend producent Alex Metcalf. Bodkin komt voort uit de productiemaatschappij Higher Ground, opgericht door Barack en Michelle Obama, die eerder ook al de Netflix-films Leave the World Behind en Rustin naar Netflix bracht.
Voor liefhebbers van misdaadseries en true crime-podcasts heeft Bodkin, met zijn unieke setting, boeiende personages en intrigerende verhaallijn alles in huis om Netflix-kijkers weer aan de buis gekluisterd te houden. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!