Glen Powell en Daisy Edgar-Jones jagen op tornado's in de eerste trailer van 'Twisters'

Films
donderdag, 09 mei 2024 om 10:00
18muq7quxdtte9ovyzqb9cbct5k
De trailer van Twisters, het langverwachte vervolg op de iconische rampenfilm Twister uit 1996, is eindelijk onthuld. Met een indrukwekkende cast, waaronder Glen Powell en Daisy Edgar-Jones, biedt deze nieuwe trailer een intrigerende blik op het opwindende vervolg dat vanaf 18 juli in de bioscoop draait.
In Twisters worden Powell en Edgar-Jones geconfronteerd met niet één, maar twee angstaanjagende tornado's, die uiteindelijk samensmelten tot een verwoestende megastorm. Het verhaal volgt Kate Cooper, gespeeld door Edgar-Jones, een voormalige stormjager die nog steeds worstelt met het trauma van haar eerdere confrontatie met een tornado. Wanneer ze opnieuw wordt opgeroepen voor een tornado-klus, ontmoet ze Tyler Owens, gespeeld door Powell, een charmante en roekeloze metgezel die haar meesleept in een gevaarlijk avontuur.
Hoewel Twisters een vervolg is, staat het op zichzelf met een volledig origineel verhaal dat zich afspeelt in de moderne tijd. Regisseur Lee Isaac Chung en schrijver Mark L. Smith beloven een meeslepende ervaring vol actie en spanning, ondersteund door een getalenteerde cast en indrukwekkende visuele effecten.
In de trailer zien we uitgebreide beelden van een rodeo die geëvacueerd wordt tijdens een tornado, gevolgd door Kate die tegen haar zin terug wordt getrokken naar het veld wanneer abnormale tornado's de Verenigde Staten beginnen te treffen. De personages moeten een reeks gebeurtenissen overleven, waaronder een tornado die zwaar materieel door Reno slingert en een tornado die een enorme vuurzuil aantrekt.
De nieuwe trailer biedt ook meer diepgang aan de personages. Zo wordt Kate's persoonlijke connectie met de destructieve kracht van tornado's duidelijker uitgelicht, evenals de dynamiek tussen Kate en Tyler, die aanvankelijk als rivalen worden neergezet maar mogelijk een romantische vonk ontwikkelen naarmate ze beter als team leren samenwerken.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!