Het vernieuwde HBO Max wordt op 11 juni gelanceerd in Nederland

TV en Series
dinsdag, 07 mei 2024 om 18:00
hbo1
Warner Bros. Discovery (WBD) heeft aangekondigd dat het vernieuwde HBO Max op 11 juni 2024 gelanceerd zal worden in Nederland, met een scala aan nieuwe abonnementsvormen. De vernieuwde HBO Max biedt gebruikers keuzemogelijkheden in abonnementen die passen bij hun kijkvoorkeuren en budget.
Een belangrijke noot voor bestaande abonnees is dat de levenslange korting die sommigen hebben gekregen bij de lancering van HBO Max behouden blijft. Dit betekent dat op de eerste verlengingsdatum van het abonnement, de nieuwe prijs van toepassing wordt, maar met behoud van de korting, waardoor de kosten voor abonnees met een levenslange korting gehalveerd worden.
Bij de lancering van het vernieuwde HBO Max zullen abonnees gevraagd worden om de nieuwe app te downloaden, die een verbeterde kijkervaring biedt en alle functies en content van HBO Max, discovery+ en Eurosport samenbrengt. Facturerings- en inloggegevens blijven hetzelfde, terwijl profielen, kijkgeschiedenis en Mijn lijst worden overgezet, zodat abonnees naadloos kunnen doorgaan met hun kijkervaring.
De nieuwe abonnementsvormen omvatten:
1. Basic met reclame: Dit abonnement, geprijsd op € 5,99 per maand, biedt gebruikers de mogelijkheid om tegen een lagere prijs van HBO Max te genieten, zij het met advertentieonderbrekingen. Met de mogelijkheid om op twee apparaten tegelijk te streamen en content beschikbaar in Full HD resolutie, is dit een aantrekkelijke optie voor prijsbewuste kijkers.
2. Standaard: Voor € 9,99 per maand krijgen gebruikers toegang tot het Standaard-abonnement, vrij van reclameonderbrekingen. Met dezelfde mogelijkheid om op twee apparaten tegelijk te streamen en de toevoeging van maximaal 30 downloads voor offline bekijken, biedt dit abonnement een evenwicht tussen prijs en functionaliteit.
3. Premium: Het Premium-abonnement, geprijsd op € 13,99 per maand, biedt de ultieme kijkervaring met streaming op vier apparaten tegelijk, Full HD of 4K-resolutie (afhankelijk van beschikbaarheid) en Dolby Atmos geluid. Daarnaast kunnen gebruikers tot 100 downloads maken voor offline kijkplezier, waardoor dit abonnement ideaal is voor diegenen die het beste willen op het gebied van beeld- en geluidskwaliteit.
4. Sport add-on: Voor een toevoeging van € 5,00 per maand kunnen abonnees de Sport add-on krijgen, waarmee ze kunnen genieten van live-sportevenementen, waaronder UFC, Grand Slam-tennis, grote wielerrondes en meer. Deze add-on kan aan elk abonnement worden toegevoegd en stelt gebruikers in staat om sportcontent op twee apparaten tegelijk te streamen.
Naast de nieuwe abonnementsvormen brengt het vernieuwde HBO Max een overvloed aan kwalitatieve content naar Nederlandse kijkers. Van iconische films zoals Harry Potter en The Lord of the Rings tot HBO Originals zoals Euphoria en The White Lotus, en een breed scala aan sportevenementen waaronder de Olympische Spelen van Parijs 2024, het aanbod is divers en uitgebreid.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!