Het maken van een film loopt volledig uit de hand in de nieuwe Netflix-serie 'Fiasco'

TV en Series
dinsdag, 30 april 2024 om 16:00
f 104 unit 00153 2 2
Na het succes van Family Business, waarin een familie zich waagt aan de wereld van wietproductie, neemt bedenker en scenarioschrijver Igor Gotesman ons nu mee op een ander avontuur met Fiasco. Deze nieuwe serie, mede geschreven door Pierre Niney, staat klaar om kijkers te vermaken met zeven afleveringen vol humor en chaos. Het is een langverwachte hereniging van Gotesman, Niney en François Civil, die eerder samenwerkten aan de cultkomedie Five.
In Fiasco volgen we het verhaal van Raphaël Valande, gespeeld door Pierre Niney, die vastbesloten is zijn eerste speelfilm te regisseren. Zijn ambitie? Een historisch epos creëren als eerbetoon aan zijn grootmoeder, een heldhaftige verzetsstrijdster. Van de prehistorie tot de landingen op D-Day, via het Vikingtijdperk, lijkt zijn project even groots als eclectisch. Echter, het maken van de film blijkt al snel uit te lopen op een waar fiasco. Technische problemen en botsende ego's teisteren de set, en het lijkt erop dat een saboteur binnen het team vastbesloten is om de productie te laten ontsporen.
Gecreëerd, geschreven en geregisseerd door Igor Gotesman, samen met co-creator en mede-schrijver Pierre Niney, biedt deze serie een hilarische kijk op de tumultueuze wereld van cinema. De serie kan rekenen op een Franse sterrencast met Pierre Ninley, François Civil, Gotesman, Géraldine Nakache, Louise Coldefy, Leslie Medina, Pascal Demolon, Juliette Gasquet, Djimo, Marie-Christine Barrault, en Vincent Cassel.
Fiasco belooft niet alleen een vernietigende satire van de filmwereld te zijn, maar verkent ook met humor het vaak chaotische proces achter de schermen van het maken van een film. Met zijn unieke mix van komedie, drama en satire heeft Fiasco alle ingrediënten in huis voor weer een vermakelijke Netflix-serie. Fiasco is nu te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!